pocuvajte... som mal aj staru trackmaniu united a ked som nainstaloval novu, dal som tam ten kod, no po spusteni hry to chcelo dalsi kod a ja som dal, skopirovat zo starej ci co... a dal konvertovat a mi vypisalo, ze zly kod... a teraz som uz aj staru dal prec aj skusal dat iny kod a stale nic... co s tym mam spravit? ako to spojazdnit?
evee napísal:bude sa ti to poacit..su tam nove auta strasne vela trati a je tam aj nova disciplina Akrobacie(myslim ze sa to tak vola) a to je fakt haluz a je k tomu aj cestina
stiahol som to a je to fakt haluz a hlavne s 3D okuliarmi. Mam take co som dostak ku xD karte ku fotku ale aj s nimi je to pekne . Najkrajsie je to ked skacete
Filipito napísal:da sa uz niekde kupit krabicovka?
To neviem, ale mozes si kupit Trackmania United a potom k tomu dotahat za free (myslim ze kolo 1GB) rozsirenie na United Forever. Tak sa mi teda zda, este pockaj co na to povie gwixt
Filipito napísal:no super ja aspon tuto hru nechcem mat warez, lebo su to skvele preteky tak preco nedat peniaze autorom za skvelu pracu
Ked si kupis Unitedku normalnu tak potom rozsirenie na Forever mas legalne. http://www.trackmania.com/en/index.php? ... info&id=92 Tu je nejake info, nakonci mas aj linky. Normalna Unitedka by mala stat okolo 800Sk myslim.
pocujte ja som si z lamky.net stiahol United ale neslo mi to pretoze mi vypisovalo ze mam najaku zlu "game version"(nejaka. 0.2...)
Tak som si dal aspon aktualizaciu a vypisalo ze aktualizaci aje TMUF...
Tak som dal stahovat ale islo to pomaly tak som ju stiahol z jednej nemenovanej stranky no ale v united som si v offline rezime vytvoril aspon fomulu a ked sa spytam ze ci ju ostatny vidia tak ze nie
Neviete co s tym??
Pls pomozte mi...
//edit: Nemoze to byt tym ze hram na konte z TMNF a tam som mal SvK formulu??
Lebo ja tu svoju urobenu vidim ....