Problém s USB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Problém s USB

Príspevok od používateľa Dr.John »

Vie mi prosím niekto poradiť prečo mi robí, že ak často vyberám a zapájam usb-kľúč, alebo mp3-ku do usb, tak mi začne vyhadzovať, že nerozpozná to zariadenie a zmiznú mi všetky usb. musím reštartnúť comp a pri zapínaní, ako načítava usb zariadenia, čo mám pripojené, mi zamrzne comp s hláškou initializing usb controllers a nepohne sa ďalej..pomáha len to, ak vytiahnem úplne comp zo zástrčky a pak znova zapnem..ďakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak odpajas zariadenie len tak ze hocikedy bez bezpecnostneho odobratia zo systemu tak sa necudujem..

//
Dr.John napísal:...hm..chlapče, ty si vyriešil celý problém..klobúk dolu...takúto odpoveď sem akože načo píšeš??Zbieraš príspevky?...vždy dávam bezpečne odstrániť hardware..tak v tom to asi nebude...ak vie niekto niečo inteligentnejšie poradiť, tak prosím poraďte..ďakujem
lol
Dr.John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr.John »

...hm..chlapče, ty si vyriešil celý problém..klobúk dolu...takúto odpoveď sem akože načo píšeš??Zbieraš príspevky?...vždy dávam bezpečne odstrániť hardware..tak v tom to asi nebude...ak vie niekto niečo inteligentnejšie poradiť, tak prosím poraďte..ďakujem
Ramirez
Amateur
Amateur

USB kluc

Príspevok od používateľa Ramirez »

Nemas nahodou USB kluc s kovovym povrchom (napr. A-Data PD4 ma hlinikovy povrch) lebo to moze robit staticka elektrina.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

mal som nieco podobne na NB nerozpoznavalo mi USB ... obcas pomohol restart obcas ani to nie ... problem bol v doske ... az nakoniec odisla uplne a komp nesiel zapnut na prvy krat ale az tak na 5-10 pokus sa zapol ...
Napísať odpoveď