PREZVANANIE
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neprezvanam, lebo nenavidim pritankovane bezdovodne prezvananie ... nemam nic proti ked niekto nieco potrebuje a je kreditovy, tak prezvoni .. zavolam .. ale ked mi niekto prezvoni ( kedysi davno ked este ludia nevedeli ze mi to vadi ) a ja mu zavolam a on povie, nic len tak som prezvanal, tak ma ide utrhnut ... prezvananie s laskou ? wtf? .. ked mam chut tak zavolam, takisto ona, alebo posle SMS, ale nejake prezvananie .. to proste nefunguje .. a nechapem dost dobre niektorych 19 - 20 rocnych ktori si stale s niekym prezvanaju .. ako wocogo ? kto z toho co ma ? ... napr. jedna kamaratka, prezvoni chalaniska vzdy ked absolvuje urtcity "checkpoint" .. stihne bus, prezvoni, dojde domov, prezvoni, ide spat prezvoni ... OMFG!
...
-
Mateq
Medium Professional
Doma mám na mobile vzostupnú hlasitosť zvonenia, v škole vibracie. Takže keď niekto iba prezvaňa tak si to často ani nevšimnem...
Aj tak to osobne považujem za blbosť, a vec pre krpate 13-14 ročne babenky,
. Beriem to v niektorých uvedených prípadoch (neni kredit a niečo súrne potrebuje). Osobne by som na to ale ani nepomyslel.
Argument že "na niekoho myslím" mi tiež moc nevonia, ale budiš.
Aj tak to osobne považujem za blbosť, a vec pre krpate 13-14 ročne babenky,
Argument že "na niekoho myslím" mi tiež moc nevonia, ale budiš.
Hm, myslel som ze mi to niekto povie. Ale ja aj pocas stretnutia alebo rokovania musim zdvihnut a vybavit aj ine ... Keby ze to tak nieje a nemusim, tak tiez si vypnem minimalne na to vibracne...heker napísal:jerik: Vacsina normalnych ludi si na stretnutia ci rokovania vypina minimalne zvonenie, ak nie telefon.
Presne tak, v partnerskych alebo blizkych kamaratskych vztahoch to chapem, inak velmi nieRammer napísal:Pritankovane bezdovodne prezvananie je debilne, ale ked niekomu obcas prezvonime, znamena to, ze si nanho spomenieme. A ten druhy vie, ze nanho niekto mysli
Prezvananie s kamartmi/kami nemusim, ani neodzvanam.. Ale priatelke, preco nie..Uci sa, alebo je v skole tak ked si vsimne (aleboked prezvoni ona mne) tak to vie potesit ze na mna mysli, take prijemne rozptylenie a ked napriklad ide niekam sama tak viem ze je vsetko v poriadku,ja to uznavam ale len s priatelkou, za uclom potesit ze na seba myslime
To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K-
To marian152 : nadavat niekomu ze ma iny nazor alebo ho nazyvat debilkom je detinske, a nie prezvonit milej osobe, takze K-
jj aj toto je moznost , ale prezvonenim moze dat aj dana osoba na javo ze na teba mysliuplink napísal:uplny suhlas. Neznasam ludi co prezvanaju. Ked ma niekto prezvoni, zavolam mu, potom sa ho slusne spytam co potrebuje a on/a vzdy len: "Eeeh, aaah, len som Ta prezvonil/a". Ide to dost na city a je to stupidne. Niekde v Afrike ci kde sa tymto prezvananim dohovaraju a mobilni operatori na tom maju straty. Proste XY prezvoneni znamena to a to. Uplne zle, ako dymove signaly.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Presne tak. Neznášam to, lezie mi to na nervy. Pokiaľ ma osoba prezvoní raz, tak chápem že mám odzvoniť naspať, že nemá kredit, avšak pokial mladé 14 ročne prezváňaju 40 krat za sebou a baví ich to, smejú sa na tom tak niečo nie je v poriadku.Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
Ešte že mam na mobile "ignore list"
Tak niekto rád niekto nie. U mňa osobne to nevadí. Teda s mojou poličkou. Keď na ňu myslím alebo mi chýba tak ju prezvoním, ale neni to zas prehnané. S tým, že ma ktosi prezvoní a ja zavolám sa stretávam málo, lebo ludia keď chcú niečo, tak zavolajú. Keď nemá ktosi kredit, tak to je jeho problém
. No dajme tomu keď ma prezvoní ktosi pár krát po sebe tak to je vidieť, že čosi chce tak to asi zavolám.
-
peterkozel
Medium Professional