caute, takze po spusteni speedfanu som si znizil otacky ventilatoru na procesore, ma to v pohode teploty? ten procesor? da sa to nejak ulozit, to nastavenie, ci sa to uklada automaticky, ci ako?
a este jedna otazka, tie teploty, kde mam ohen... su v poriadku? (predookladam, ze nie)
dakujem
everest stiahnem a napisem a v nvidia setup to iste.
//everest to iste
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 18:54 )
ako ulozit v tom speedfane, aby ked sa mi pusti pc, tak ostalo to nastavenie rychlosti fanu, ake som si tam nastavil?
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 6:31 )
ked som zapol pocitac, po rane, tak aha, ake su teploty:
brm napísal:Na prvom screenshote máš spustený Tony Hawk's Pro Skater 3 (viď lišta).. že? Tak potom sa nečuduj takým teplotám..
jj, ale take teploty som mal aj po vypnuti tej hry. ked som potom vypol pc a dnes zapol, tak boli lepsie a zas sa zohriali... neskor asi kupim nejake chladice (na VGA). a ako nastavit, ABY SA SPEEDFAN ZAPOL PRI STARTE PC A AUTOMATICKY BOLI NASTAVENE TIE OTACKY, AKE SI NASTAVIM?
Šu-Do napísal:nwm co je AUX a ani co je CORE...
kukni v evereste ci aj tam tolko ukazuje.. a kukni aj v nvidia setup ci aj tam tolko ukazuje
AUX je zdielana grafika a CORE ja asi jadro procesora
TT:tie tepltoty su v poriadku.GPU je normalna teplota do 70 stupnov.AUX si nevsimaj ale to CORE by trebalo schladit
preco nie ?? system 41 cpu 25 a hdd 48 GPU 61 a inac nejde mi regulvoat tie otacky na ventilatoroch ... treba to dako aktivovat alebo mi to neopodporuje MB ?