diktáty
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Heh ale to bola len nahoda,inac ostatne predmety mi na gymply celkom idu..len gramatika je moja slaba stranka:( akurat budeme pisat diktat tak cakam zase 4recfizz napísal:No nehovor![]()
No diktaty...ako ktore. Y/I v pohode, len spojovniky, vcelke pismena a tak nie su celkom moja silna stranka. Diktaty boli vzdy na 1-2, obcas bola aj 3 a pri diktatoch, ktore boli zamerane na velke pismena a podobne veci bola aj stvorka.
/No tak potom je velmi vynimocny, pretoze 90% ludi by chybu urobilo v inom ako v poslednom slove a viac ako jednu.
Tak na zakladnej som zvykol pisat diktaty s mamou. Islo ma porazit. Za to na strednej som bol v triede uz velky KING, pretoze som bol jeden z mala, co vedel napisat diktat na 1.
Teraz som vdacny mame, ze ma tak drezurovala ... Je to fajn vec vediet vediet gramatiku. Najlepsie, ze teraz sa mama mna pyta kde sa co pise 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ja som bol na diktaty vzdy borec
. Na zakladke som mal vzdy same jednotky. Ani nepamatam, kedy som dostal dvojku, no ked som prisiel na gympel, tak sa objavila aj jedna dvojka a jedna trojka - to som bol riadne nasraty
. No a je podla mna hlavne, kolko casu nad tym venujes v utlom veku. Ja som napisal vela cvicnych diktatov v rocnikoch 1 - 4 a odvtedy nemam vacsi problem pisat diktaty a povazujem ich ako nieco, co mi vylepsi znamku na slovencine. Je to iba o treningu a o nejakych par pravidlach, ktore si treba zapamatat a to je vsetko.
Heh diktaty....vdaka nim som nemal 3ku na vysvedceni zo Slovenciny. Z diktatov som mal vzdy 1ky a 2ky, za 8 rokov na gympli som mal 3ku z diktatu iba dvakrat. Inak odpovede a pisomky z literatury to boli bezne 3ky 
PS: urcovat vetne cleny som poriadne nevedel ani na mature, aby ste si nemysleli, ze som nejaky borec na gramatiku, mne iba tie ypsilony a ciarky isli vzdy nejako od ruky
PS: urcovat vetne cleny som poriadne nevedel ani na mature, aby ste si nemysleli, ze som nejaky borec na gramatiku, mne iba tie ypsilony a ciarky isli vzdy nejako od ruky