Vsetko su to len dohady medii. Same "mozno". Ked to SZLH potvrdi, tak uverim. Dovtedy sa nejako nad neoverenymi informaciami medii nevzrusujem.M@rt1n napísal:dnes v SME som čítal že je možné, že trénerom bude Filc
MS v hokeji 2008
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Americka spolocnost si na to uz zvykla. Staci si vypocut buracanie davu, ked niekto niekoho 'uspesne' atakuje, ci uz teraz na MS alebo v NHL. Je to mierne chore (ale ako sa tak ucim teraz americku literaturu na statnice, tak ma to vobec neprekvapuje).t0m4s3 napísal:Ti Amici a Kanadania su troska ze vypatlani ludia. Ked este trener pochvali hraca za to ze atakuje supera s umyslom zranit ho v case ked je uz v podstate po zapase to naozaj o niecom svedci ... (myslim tym zakrok Browna)
A šuplerovi končí zmluva.Tempus7 napísal:Lebo trener je zodpovedný za uspechy, prípadne neuspechy tímu
Ak chcete môžte na www.sme.sk zahlasovať do peticie proti širokému a spol.Ovšem ak máte 18 a viac
Myslis ze to je nahoda ze neprisli, ako dobre niektori beriem, ale zase nie vsetci.skypej napísal:preco vsetko hladate v treneroch?!
ja si myslim, ze chybu treba hladat najma v hracoch a to, ze bez hracov z NHL sme strateni!
A preco sa vsetci staviame za Jana Filca, lebo o tom ze to je pan trener svedcia jeho uspechy, dva roky trener juniorky=bronzova medaila, tri roky trener seniorov=zlata a strieborna medaila.
-
mirak2
Hardcore addict
tych hracov tam vybral trener, to nie je ako v klube...takze SUpler doviiiiskypej napísal:preco vsetko hladate v treneroch?!
ja si myslim, ze chybu treba hladat najma v hracoch a to, ze bez hracov z NHL sme strateni!
dolezity zapas bol proti Nemcom .. a dodrbali si to sami hraci tym, ze boli stale vylucovani a za to trener nemoze! ..
Ja si osobne myslim, ze Julo Supler je dobry trener.
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..Retne napísal:Myslis ze to je nahoda ze neprisli, ako dobre niektori beriem, ale zase nie vsetci.
A preco sa vsetci staviame za Jana Filca, lebo o tom ze to je pan trener svedcia jeho uspechy, dva roky trener juniorky=bronzova medaila, tri roky trener seniorov=zlata a strieborna medaila.
ale ide o to, ze s takym kadrom aky mal teraz Supler by nedokazal ani Filc spravit prekvapenie .. ani nikto iny
Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo.skypej napísal:ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..
ale ide o to, ze s takym kadrom aky mal teraz Supler by nedokazal ani Filc spravit prekvapenie .. ani nikto iny
Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd...skypej napísal:ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..