je súťaž o cocacola body ktore si nasledne mozte vymenit za rozne ceny. Ale chcem sa opytat ze ako je mozne ze ti ludia na prvych miestach v tabulke maju take zavratne skore oproti tym poslednym, napr. vcera mal prvy okolo 39 milionov a posledny len vyse 800 tisic !! som si isty ze v tom je nejaky figel a dufam ze mi pomozete THX
// no co nikto ste sa na to nepozreli ?? naozaj by ma to velmi zaujimalo pls ?!
to vyzera byt nejaka hovadina, ktora sa da lahko oblafnut (kazda hra vo flashi sa da oblafnut, ak neodosiela udaje sifrovane).
kazdopadne som tu stranku hned zatvoril potom, co sa mi ozvali z reprakov tie pazvuky
Hrám to každý deň a čakám, kedy sa mi prihodí pár miliónov do skóre a nič. To je na 100% podvod. Mimochodom, viete niekto prejsť toho tlsťocha čo letí v tom treťom kole, kde mám zdvihnúť flašu z dola, a nedá sa vyniesť cez ten úzky priechod, lebo vždy sa dotknem okraja a tá blbá flaša mi padne znova a znova. Poznáte niekto fígel ako to tam vyniesť?
Ja viem aky je ten figel ale uz na tooca asi z coca coly prisli lebo z technickych dovodov uz nedAVAJU BODY a ked my neverite ze viem tu fintu
tak sa pozrite do tabulky som tam dva krat 10 . [email protected]
Pato92 napísal:Ja viem aky je ten figel ale uz na tooca asi z coca coly prisli lebo z technickych dovodov uz nedAVAJU BODY a ked my neverite ze viem tu fintu
Pato92 napísal:Ja viem aky je ten figel ale uz na tooca asi z coca coly prisli lebo z technickych dovodov uz nedAVAJU BODY a ked my neverite ze viem tu fintu
no tak ta sutaz uz opat funguje a zas tam ludia nahravaju zavratne sumy, pls mohol by si napisat teda ten figel ked ho vies ??
Asi za to ze uz je na to cislo registrovany niekto.
pajky86 napísal:ja som nasiel tiez jednu fintu,sice som viac ako 800 000 nenahral ale da sa...
som aj videl v tom rebricku ze mal niekto miliardu nahranu...
A aj ti poslali body, aspon tie za ucast ked si nebol v prvej desiatke?
Zahrajte si najprv hru pan Plamenometak (narajte nejake body v 4 leveli). Odpichnite sa naspet na vyber pracovnikov a spustite si hru Spuntik Zatkovac. Po nabehnuti tejto hry stlacte tlacitko navod a nasledne tlacitko Hrajme. Zastavi sa Vam plynutie casu a mozete nahrat lubovolny pocet bodov. V Coca Cole o tejto chybe vedia, ale absolutne sa nezaoberaju tym aby ju odstranili. Jedine co urobili je, ze vymazavaju nahrate body nad 10.000.000. Preco prave tuto hodnotu tak to nechapem.
P.S. Ak tento navod niekomu pomoze tak mi mozete poslat nejaky ten kod na MyCokeZone na mail [email protected]))