stahovanie videa s kamery navod pomoc neviem to
stahovanie videa s kamery navod pomoc neviem to
hladam navod nejaky ako si stiahnut v peknej kvalite s mojej kamery to čo som natočil kupil som si kapbel a dostal som ktomu nejake cd kde bol program Ulead VideoStudio 10 no nvm ako ho ovladat už som aj niečo stahol teda a uložil ale bolo to naprt kcem proste podrobny navod ako čo všetko nastaviť aby som mal stiahnute video ako keby si stiahnem film pekne plinule upraviť si ho už viem
-
her_cool_ass
Medium Expert
..
Ak ti mozem poradit, stiahni si Exsate video express, najdes to aj s crackom ked trocha poguglujes, ja pouzivam to a je to vpoho program a total jednoduchy...btw mal by si si opakovat gramatiku mam taky pocit
-
her_cool_ass
Medium Expert
-
her_cool_ass
Medium Expert
už to mam stiahnute už nič nepotrebujem dik
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 14:48 )
no teraz by som potreboval nejaké ..........teda nejaký program na to aby to bolo vo formate DVD ...............totiž AVIčko neprehra každe DVDčko kedže nepodporuje divx no a ked som napalil rodine videa zo svadby a oslavy ..........tak to šlo možno z 5 asi 2 ....takže mi neostáva nič ine ako DVD kvalita................(DVDrip)
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 14:48 )
no teraz by som potreboval nejaké ..........teda nejaký program na to aby to bolo vo formate DVD ...............totiž AVIčko neprehra každe DVDčko kedže nepodporuje divx no a ked som napalil rodine videa zo svadby a oslavy ..........tak to šlo možno z 5 asi 2 ....takže mi neostáva nič ine ako DVD kvalita................(DVDrip)