Takze chcem si preinstalovat win a chcel by som nieco poradit taky skuseny naj win XP bez virov full a bezproblemovy Mam rozne Winy ale chcem skusit nejaky insi ... Ak by mi niekto chcel viac pomoct pripadne poslat linky cez SS velka vdaka...
Genuine Windows XP Home Edition - cena cca 2.5k v OEM verzii.
// aha no v tom pripade som si neni isty ci sa pytas na spravnych forach a ked aj, nikto nemoze dat ruku do ohna za modifikovane XPcka, nech uz si moze mysliet o ich bezvadnosti cokolvek..
lekoklatik napísal:Takze SP3 je teda kvalitny service pack?
Nech je aký je, skôr či neskôr ľudia na neho budú musieť aj tak prejsť, tak nech si zvykajú od začiatku (aj keď neverím, že priniesol nejaké výrazné zmeny okrem opravných balíkov, ktoré bežný používateľ ani poriadne nezaregistruje)
ja mam Windows XP Pro Dark Edition V.3 uz tristvrte roka a nemozem sa stazovat... len nainstalujes a uz sa tvari ako original.. ziadny serial ani nic nezadavas...
(inak, ze bez virov ? ked vies kde stahovat nenatrafis na ziadny..)
inak nepomyl si to s Black Edition.. to je kkt uplny..
ak chces mat pokoj kup si Windows original.. mozes si stahovat v klude updaty, aktualizacie.. atd...
Sorta15 napísal:Aha fajn odskusam vie niekto este o nejakom dobrom wine ?
o dobrom wine ??? hmm tak nitrianske knieza je v pohode
ja pouzivam INDEGO a je to v pohode nemozem sa stazovat , plno veci sa da nastavit pri instalacii a menej problemy som s nim mal asko s Black-om (mozno som trafil slabsiu verziu)
och a co ti na neho mame povedat ved ked ide tak nieje co riesit v podstate je kazdy win v pohode ked sa o neho staras a najlepsie je ked ma original ....