P: >>> Rôzne PC komponenty, káble a doplnky <<
P: >>> Rôzne PC komponenty, káble a doplnky <<
aktuálne na konci témy
no, takže teraz som ho skúšal, všetko pohode fičí, pripájam pár foto...
krytka nedrží poriade preto, že z jednej strany je časť drážky odlomená a baterka na ňu vďaka pružinke tlačí. takže ak je prehrávač bez baterky, drží v pohode, ale keď sa tam dá baterka, potrebuješ si to prichytiť kúsočkom pásky... prípadne vymyslieť iný spôsob
napájanie je 1x AAA mikrotužková baterka, vydrží dosť dlho (aj vďaka tomu, že nemá displej). ovládanie je pomocou jedného "tlačítka" (ono to nie je tlačítko v pravom slova zmysle, tak neviem, ako to nazvať) + prepínač on/off
bohužiaľ slúchatká už nemám, ale pridám k nemu 4 ks nabíjateľných AAA bateriek (čo je myslím si celkom slušná náhrada, minimálne cenovo sa rovná)
keďže ja už skoro rok mám nový, som si istý, že na cene sa dohodneme...
krytka nedrží poriade preto, že z jednej strany je časť drážky odlomená a baterka na ňu vďaka pružinke tlačí. takže ak je prehrávač bez baterky, drží v pohode, ale keď sa tam dá baterka, potrebuješ si to prichytiť kúsočkom pásky... prípadne vymyslieť iný spôsob
napájanie je 1x AAA mikrotužková baterka, vydrží dosť dlho (aj vďaka tomu, že nemá displej). ovládanie je pomocou jedného "tlačítka" (ono to nie je tlačítko v pravom slova zmysle, tak neviem, ako to nazvať) + prepínač on/off
bohužiaľ slúchatká už nemám, ale pridám k nemu 4 ks nabíjateľných AAA bateriek (čo je myslím si celkom slušná náhrada, minimálne cenovo sa rovná)
keďže ja už skoro rok mám nový, som si istý, že na cene sa dohodneme...
-
Lord ANAKIN
Professional
sorry, ale ten Maxtor už nemám...Lord ANAKIN napísal:- koko by si chcel za oba disky ? ... neviem ale je mozne ze by sa mi hodili do jednej starej masinky , samozrejme zalezi od ceny od funkcnosti a stavu tych diskov ....
Podľa googlu by mala byť 16-bitová... Je ISA, mala by byť od Aztech, chipy sú Crystal CS4231A-KL a Aztech AZT2316R... má gameport, speaker out, line out, mic in, line in... Dokonca aj SRS 3D stereo či ako sa volá ten efekt...jin napísal:whisper: nenašlo by sa niečo podrobnejšie o tej zvukovke - koľko je bitová, aké rozhranie - google mi nepomohol...
videl si niekedy SATA rozhranie na CD-ROM mechanike? ja nie...bashnator napísal:mas niaku SATA z mechanik?
-
Lord ANAKIN
Professional
hmm, netuším, koľko je poštovné za takú vec (nepoznám hmotnostné tarify a ani váhu disku)Lord ANAKIN napísal:whisper a ten druhy disk ???
- pošlem ti ho a potom mi prevedieš na účet sumu za disk + poštovné
- dám ho na pošte odvážiť, určiť cenu a podľa toho vypíšem dobierkovú sprievodku...
ja sa viac prikláňam k prevodu, nemusím sa dva krát trepať na poštu
-
Lord ANAKIN
Professional
2559,8 MB... ok, tak 120 Sk + poštovné, môže byť? menej sa mi už neoplatí...Lord ANAKIN napísal:uvidim ten disk je 2,5GB ? jednoznacne ze v pohode aj prevodom na ucet ked ti to je tak lepsie .. ked mi bude taka kapacita stacit ... jednoznacne keby tam bola ina cena tak by som to asi ani neriesil ... lebo za tu cenu si kupim 2gb usb kluc ....
-
Lord ANAKIN
Professional
120Lord ANAKIN napísal:- no dohodnime sa na 100sk a posielaj do sprav mi posli cislo uctu kam ti to mam poslat a celkovu sumu aj s postovnym .. dufam ze pojde a ze sa mu nic pocas prepravy nestane... adresu by si este mal mat na mna ...
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2008, 19:08 )
sorry za zdržanie
-
Lord ANAKIN
Professional