Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

curious napísal:tak to dosť pochybujem...takí ľudia majú peňazí až až...takže to je posledne čo prichádza do úvahy. skôr by som povedal, že chce okúsiť inú ligu resp. chce vyhrávať trofeje :wink:
Vzdy je to o peniazoch, a cim viac mas tym viac chces. A sam Flaminy nechel podpisat zmluvu v Arsenale pokial mu nezvisia plat.
guess.whoo napísal:uz o co ide Realu?kupuje same hviezdy potom dva roky sedia na lavicke lebo sa nespracu do zostavy a potom im uz prestupy nepomozu..naco teraz chcu Villu?zbytocnost a prepych....
Poslednu "hviezdu" co kupovali bol Beckham, nie nadarmo upustili od nazvu galacticos.

Hviezdny Madrid uz je minulost, a pomaly tuto prezivku prebera AC Milano (hovori zato zaujem o Ronaldinha, Drogbu atd)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

kali520 napísal:Poslednu "hviezdu" co kupovali bol Beckham, nie nadarmo upustili od nazvu galacticos.

Hviezdny Madrid uz je minulost, a pomaly tuto prezivku prebera AC Milano (hovori zato zaujem o Ronaldinha, Drogbu atd)
no ja by som to skor povedal o barcelone
kali520
Darca
Darca

heLLhole napísal:no ja by som to skor povedal o barcelone
No to je tiez pravda, ale aj tam sa ma po sezone robit reorganzacia muzstva a vidim to na odchod resp vyhadzov Ronaldinha, Deca, Henryho a mozno aj Etoa.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

curious napísal:tak to dosť pochybujem...takí ľudia majú peňazí až až...takže to je posledne čo prichádza do úvahy. skôr by som povedal, že chce okúsiť inú ligu resp. chce vyhrávať trofeje :wink:
Vyhrávať trofeje s AC???to bolo dávno.
Ja som len zvedavý že Wenger ako nahradí Flaminiho,lebo Gilberto to už nezvláda....žeby nejaký nový mladík v tíme???
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

spike97 napísal:Vyhrávať trofeje s AC???to bolo dávno.
Ja som len zvedavý že Wenger ako nahradí Flaminiho,lebo Gilberto to už nezvláda....žeby nejaký nový mladík v tíme???
žeby Denílson? :roll: aspoň podľa mňa,alebo nejaká nová posila :wink:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Denilson???on sa mi nezdal,že by bol dobrý na takú pozíciu...a tolko behať a "upratovať ihrisko" ako on asi nikto nevládze,možno tak ešte Mascherano.
kali520
Darca
Darca

Zrejme nova posila, alebo skorej posili by bolo najlepsie riesenie.

Lebo problemom Arsenalu v tejto sezone bola aj sirka kadra a neschopnost nahradit klucovych hracov ako su Fabregas, Rosicky, Hleb atd.

Kdezto taka Chelsea alebo Liverpool by postavili este mozno tri muzstva rovnakej kvality.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Mascherano
on je v tomto majster,ale pochybujem,že ho L'pool pustí :roll:
mne na tento post pasoval Flamini,ale ten sa rozhodol ináč...
uvidíme,čo vymyslí Arsene Wengere, ale on má na mladučké posily čuch, tak možno pritiahne nejakú zaujímavú posilu :wink:
//arsenal mal v tomto ročníku smolu na zranenia, ale je pravda, nemá taký široký káder skúsených a kvalitných hráčov :?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ved Rosicky hraval v strede mozno on tam pojde on nebol kridelny zaloznik ale tvorca hry v strede
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

P41NK1LL3R napísal:Skús porozmýšľať nad tým, čo si napísal... prípadne si ešte raz prečítaj môj príspevok...
A ak si stále nepochopil, tak v skratke: Ako som už kdesi písal, tak ManU fandím asi od mojich 8 rokov (už 10 rokov), no a v tej dobe bol Ruud mojím najobľúbenejším hráčom z kádra United...
Keď následne odišiel do Realu, ktorý príliš v láske nemám, znamenalo to pre mňa pomyselnú facku...
O štatistikách viem a ak si aj z tej ďalšej vety zle asocioval, tak som nepísal, že by ManU bez Van Nistelrooya boli o triedu nižšie...jednoducho odišiel obľúbenec z obľúbeného klubu...
Takže buď lepšie čítaj alebo (ak tak robíš) uvažuj o prerozdeľovaní "faciek"... :wink:
tak sa nauc jednu vec ze UNITED je vacsi ako barjaky hrac.......
joško
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:ved Rosicky hraval v strede mozno on tam pojde on nebol kridelny zaloznik ale tvorca hry v strede
Flaminiho post je skorej defenzivny, a Rosicky je ofenzivny tip.

Myslim si ze Wenger moze lutovat aj odchod Diarry, ktory by tento post zastupil urcite slusne.

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 12:14 )
Bosingwa prestupil do Chelsea.

Podla mna zbytocny nakup, na pravej obrane sa tento rok celkom dobre javil Belleti a Ferreira tiez nehral zle, a v najhorsom tam zastupil Essien ktory tam podaval tiez dobre vykony.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Denilson je skvely hrac..dokaze zastat post aj Flaminiho aj Fabregasa..len je este mlady..casom dozrie a bude opora
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:Denilson je skvely hrac..dokaze zastat post aj Flaminiho aj Fabregasa..len je este mlady..casom dozrie a bude opora
No neviem neviem...podla mňa nemá ani ja jedného. :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

spike97 napísal:No neviem neviem...podla mňa nemá ani ja jedného. :?
este nie ale je velmi mlady..o dve tri sezony bude skvely
kali520
Darca
Darca

guess.whoo napísal:este nie ale je velmi mlady..o dve tri sezony bude skvely
Ani ja mu ale moc neverim, vekovo je tusim o rok mladsi od Fabregasa tak by mal podavat aspon priblizne podobne vykony ako on ak chce dosiahnut jeho kvalit.

Ryhclostne dost zaostava, prihravky a prehlad nema ani zdaleka taky ako Fabregas a robi este stale vela chyb a konic koncov je to brazilcan a ti nejsu spolahlivy.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ani ja mu ale moc neverim, vekovo je tusim o rok mladsi od Fabregasa tak by mal podavat aspon priblizne podobne vykony ako on ak chce dosiahnut jeho kvalit.

Ryhclostne dost zaostava, prihravky a prehlad nema ani zdaleka taky ako Fabregas a robi este stale vela chyb a konic koncov je to brazilcan a ti nejsu spolahlivy.
ved uvidime 8) 8) 8)
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

chelsea dala ponuku na torresa (40 mil. libier)...jasne ze to liverpool odmietol
..nechapem tu naivitu chelsea ked si myslia ze liverpool im pusti svojho najlepsieho hraca(s gerrardom)
kali520
Darca
Darca

heLLhole napísal:chelsea dala ponuku na torresa (40 mil. libier)...jasne ze to liverpool odmietol
..nechapem tu naivitu chelsea ked si myslia ze liverpool im pusti svojho najlepsieho hraca(s gerrardom)
Tak to aspon skusili :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

kali520 napísal:Tak to aspon skusili :D
chelsea skusa nejak casto :D skoro kazdy mesiac su spravy, ze chcu kupit nejakeho hraca, podla mna to prehanaju, a este navyse vecsinou maju zaujem o hracov, ktory su tahunmi tymov
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

profik napísal:chelsea skusa nejak casto :D skoro kazdy mesiac su spravy, ze chcu kupit nejakeho hraca, podla mna to prehanaju, a este navyse vecsinou maju zaujem o hracov, ktory su tahunmi tymov
to je typicka chelsea nie aby si trenuju a zohravaju hracov co maju maju tam praveze plno hviezd ale oni kupuju nove hviezdy je tam potom pretlak a to neni dobre pre hracov ktory sedia na lavicke ma to vyhodu iba v tom ze je konkurencia ale podla mna by mali prestat s nakupom hviezd a mali by pracovat s tym co maju
Napísať odpoveď