Sice trochu neaktualne ale aj tak.
Pozrite keby si ho vzal tak by si sral do huby, kedze vtextoch spomina ze taketo veci ma vriti, takze by sa dockal akurat tak kritiky zato ze to vzal. Sice je to pozer lebo tam vobec prist nemusel...
Sakino [SKK] napísal:Sice trochu neaktualne ale aj tak.
Pozrite keby si ho vzal tak by si sral do huby, kedze vtextoch spomina ze taketo veci ma vriti, takze by sa dockal akurat tak kritiky zato ze to vzal. Sice je to pozer lebo tam vobec prist nemusel...
a naco to sem pises este raz??? sak to tu je napisane uz 100x
Aurel 2006 sa konal 18.4. 2007...
Logicky, boli to ceny udeľované za tvorbu v roku 2006, takže sa konali až po ukončení roka...
(neviem ako mohli ceny za rok 07 odovzdávať v 2006)...
K Rytmusovi: táto téma je už pasé, je zbytočné ju znova vyťahovať...
ST1 napísal:a teraz cekujem ze o tom neozhodovali ludia ale dajaka skuena porota ked uz tak MR abo victor hazard abo H16 to malo vyhrat ne ten LOL to ma s*r* fakt.
viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
Lukáš Kumančík napísal:viktor hazard a H16-tí chudáci čo majú veľa rečí , nemám moc v láske rap a začína sa mi viac a viac hnusiť , ale rytmusa a indy a wich stále počúvam , nie h16 ktorí furt melú to isté dokola
To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
//inak neviem preco som dostal K- ked som nic zle nenapisal a nikoho som neurazal na tomto fore...len tak dalej
ze mu vyslo to, co chcel...aj tu sa kvoli nemu zalozil prakticky zbytocny topic s 12 stranami...bolo to x krat pustane v telke, popisali o tom v novinach, bol toho plny slovensky net... ...cudujem sa, ze mu niekto tie crepy nenapchal do papule a neprerazil mu celust klincom...ved ked ho uz vyhral, nech ho ma
ST1 napísal:To uz ani neviem kedy som napisal od tej doby sa vela zmenilo. A aj ako kazdy iny aj ja menim nazory...kazdy ma svojho vitaza uz dopredu takze je to jasne...
sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
Lukáš Kumančík napísal:sry ja som ti mínusovú karmu nedal , ja sa vždy pod karmu podpíšem
ja ta znicoho nevinim a nedavam k- za nazory v tejto teme lebo kazdy ma vlastny...mno radsej to hodte do kosa uz, lebo je to neaktualne a vsetci vedia svoje...