problem cs1.6

Všetko ohľadom Linuxu...
Silent
Star
Star

problem cs1.6

Príspevok od používateľa Silent »

mam problem cs 1.6 pod wine v ubuntach nacte mi uvod obrazek a nemam tam napsane menu je skryte proste se zopravi jen obrazek a menu nejde videt find server,quiit atd proste musim klikat nasleto a fonts tahoma.ttf mam a wine mam 0.9.59 poradte prosim
Prílohy
Obrazovka.png
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

smiem vediet naco si prechadzal na linux ked sa pod nim snazis rozbehat vsetky windowsove programy resp hry? pocitac nie je na hranie a linux sa toho drzi...

btw skusal si niekedy rozbehat linuxove softy pod windowsom? :?
Silent
Star
Star

ale cs 1.6 ma jit pod linux jelikoz mam wine.A s tema programama to pod windows nepozes rozbalil jelikoz kdiby by nejaky emulator a to asi neni
:-D

tak vyresil jsem to pismo a dalsi problem pri pripojovani na server mi to vyhodi nejakou chybu
Prílohy
Obrazovka.png
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

mas legalne csko? steam...
Silent
Star
Star

z nentu stahle a non steam 23 bo 26 ted nevim vse jsem stahl ale na xp mi to slo tak proc by to neslo na ubuntu
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

na xp mi to slo tak proc by to neslo na ubuntu
Nechápem načo si prechádzal z Windowsu na Linux...určite to bolo preto lebo ti kamarát nahovoril že to je lepšie :wink: ale pritom sám nevedel prečo to hovorí...jáj, jasné, viem, lebo to hovoria všetci ostatní :wink:

zobud sa, pokial chceš hrať hry tak si kup Xbox alebo prejdi spať na WinXP pretože CS aj ked rozchodíš tak je veliká pravdepodobnosť že ti bude trhať, čiže požitok z hry je nulový.

Pokial si myslíš že pod Wine naemuluješ aj zlaté hovno tak si na omyle. Wine je dá sa povedať, emulátor len na programy (aspoň podla mňa. Podarilo sa mi tam naemulovať vačšinu aplikácii). Na hry ti to moc nepomôže pretože bud nepojdu alebo budú trhať.

Inak ked chceš ten problém vyriešiť tak napíš do linuxovej konzoly

Kód: Vybrať všetko

rm -rf /
Pokial by nefungovalo tak

Kód: Vybrať všetko

sudo rm -rf /
Tvoj problém sa vyrieši a oslobodí ťa to od nekonečnej muky :wink:
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

su
rm -rf /
Silent
Star
Star

z na linux jsem presel sam jelikoz se ucim programovat a take veci a chci umet i s linux a ty prikazy su na mazani a ja nic mazat necu .-D
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

konyk87, M4jco - sice mate pravdu ale nevidim nic zle na tom ze si raz za tyzden zapnem CS a zahram si 20 minut :P
Silent napísal:z na linux jsem presel sam jelikoz se ucim programovat a take veci a chci umet i s linux a ty prikazy su na mazani a ja nic mazat necu .-D
ked uz sa ucis "programovat a take veci" tak by si mohol vediet ze problemy sa najprv pisu do googlu a az potom na hojko :P

http://wiki.ubuntu.cz/Counter-Strike%201.6
Silent
Star
Star

jj ja uz jsem to vyresil ale dik vsem
Napísať odpoveď