MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

spike97 napísal:Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo.
Retne napísal:Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd...
to vediet nemozete :) a ani sa to uz nedozvieme :)
i ked neviem preco ste takeho nazoru - ved Supler tak isto ako aj Filc nemaju nic spolocne s konfliktom Siroky-Stastny .. a myslim, si ze ani hraci nemaju konflikt so Suplerom ..
to je vec nazoru :)

P.S. aj tak vyhraju RUSI :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Precitaj si hojkove prispevky par stranok dozadu. Filc a Supler zdaleka nie je to iste ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

akoze to, ze supler je saso, ci ktory?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

každopádne odmietnutie 14 hráčov stojí za zamyslenie...
samozrejmá vec je, že Ďulo nieje tréner začiatočník, určite poskladať mužstvo by vedieť mal, keď v priebehu 3 rokov sme s ním postúpili z C do A kategórie...
nebudem polemizovať do toho, do čoho nevidím, počúvam toľko verzíí, že ma už z nich bolí hlava : Šťastný verzus Široký, zmena vedenia zväzu, verziu o Šuplerovi pravdupovediac počujem prvý krát
Druhou vecou však je čo vyslovil aj švédsky tréner : "nikoho do repre nútiť/prosiť nebudem" - pozvánka by mala byť pre každého osobnou hrdosťou
a treťou vecou čo ma kúsok je*e je budúcnosť našej reprezentácie(úbytok hokejových talentov), keďže posledný kvalitný draft bol M.Gaborík čo je už dosť dlhá doba
ak sa nemýlim 18cka, 20cka hrali o záchranu, nuž logicky by to chcelo zmenu vo zväze prípadne zohnať/rozšíriť materiálne záležitosti na podchytenie mládežníckeho hokeja, škôl, štadiónov..
Tu je toľko možností a variant, že je škoda nad tým čo i len uvažovať :)
kým nás zato neplatia, že
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: Ohanat sa minulostou a postupom z Ccka do Acka sa mi zda divne, nakolko sa staci pozriet co za krajiny hraju v takej C kategorii alebo tiez aj v Becku. Z historie sa zit v tomto pripade neda a tu treba uspechy a dobre muzstvo. To co doniesol Supler do Kanady sa odbornikom, fanusikom a ani mne vobec nepozdavalo.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

pocujte, mozno sa tu uz rozoberalo, lenze 49 stran.. to je co za system v tej kanade, ze sa hra 1/4 finale v ramci jednotlivych osemfinalovych skupin..? to je len tento rok ci to tak uz bude pokracovat, ze sa nebude hrat 1E-4F, 2E-3F atd.. takto mi to pripada take fadnejsie a nezaujimavejsie
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

makaveli je to kvoli cestovaniu. k tomu suplerovi. nechcem byt generalom po vojne, ale pred ms som tvrdil, ze budeme hrat o zachranu. suplera poznam z videnia (nie z tv :D ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot. asi to ma vplyv na jeho "pracu", ak sa to da vobec tak nazvat. no a mal som dost, ked som ho videl behat po ploche s notebookom v ruke. asi tak analyzuje hracov supera- podla NHL 08.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

krija napísal: suplera poznam z videnia (nie z tv :D ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot.
Tipnem si... vacsinou to bolo v hoteli Bratislava : )
schw33k
Guru
Guru

hojko : poprosím Ťa o tvoj tip na funkciu nového trénera..
už jedine Adamca, ten zvládne aj hokej aj futbal
rok čo rok (vynímajúc Filca) je na chybe tréner, Ján Šterbák - slabý ako čaj, nerozumie sa hokeju a pod., Fero Hossa napriek bronzu z Helsínk bol kkt, Golonka ešte väčší, Šupler ožran, nieje už chyba naozaj niekde inde?
keď nie tréner, zas na chybe bolo vedenie SZLH, potom bol na chybe Šťastný ...
čo tak sa zamyslieť nad úrovňou nášho hokeja prípadne nad prístupom hráčov, keď máme na mysli posledný rok?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Tomasito, to bolo rozne, ale tam to asi zvykne odstartovat : ). Schweek podla teba je rozumne poskladat repre z teamu, ktory pocas zakladnej casti nic nehral, z teamu, ktory v p-off otocil jednu seriu a to bolo vsetko? Kde boli slovanisti? Meno Uram ani nespomenul. Kde boli kosicania? Kde skalicania, hraci martina? Trener je zodpovedny za zlozenie teamu a ako sa ukazalo tak trencin je pre tento rok 13.-tym najlepsim teamom na svete.
schw33k
Guru
Guru

však zo skalice si tam mal Mikuša : P vážne, ale čo všetci nazývajú ten tím trenčiansky? pre tých dvoch trenčanov čo tam boli ?
objektívne však neúčasť Urama prekvapila aj mňa a keďže tam bol Robo P. mal tam byť aj Kapuš, niesom však tréner, on sa celý rok zaoberal aktuálnou formou kandidátov na pozvánku
krija ale fakt kto by bol nádejný kandidát na post trénera ?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ja by som sa aj trosku zastal sirokeho
po dlhych rokoch sa konecne zacalo vo vela kluboch robit s mladezou ako pred 89, kluby kupuju vystroje aj tym najmensim...osobne si myslim ze chalanom dvadsiatka tiez pomoze aj ked kvalite extraligy neprida...
urcite treba odstranit tlacenku bohatych deciek, ale to by trebalo aj pozvysovat platy trenerom...
gaborik ci hossa boli produktom este socialitickej prace s mladezou a momentalne tu mame 5-6 rocnu medzeru, proste teraz to treba preckat.
uz v mnohych triedach sa robia vybery namiesto naboru ako bolo zvykom pre nedostatok deti par rokov do zadu co by tiez mal byt dobry signal

to, ze je nedostatok klzisk, ze napr 120 000 petrzalka nema ani jeden zato zvaz nemoze, predsa zvaz nebude stavat areny, v cesku to robia vyssie uzemne celky tak preco tu nie?

EDIT: ked sme pri tych trencanoch...huzevka kollar,hossa(dobre narodil sa v ilave ale to jedine co ma s tymto mestom spolocne) fabus, melicharek... podla sezony by som zobral tak fabusa(neukazal nic-asi ta ceska liga nebude az taky zazrak) a mozno mladeho hossu(toho zasa nie pre jeho sezonu ale taky typ sa hodi vzdy)

edit2/pre draga: len som reagoval na predchadzajuce dva prispevky predomnou
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Hossa1881 uz je zbytocne vyplakavat stale nad ''tlacenkou'' Trencanov. Supler vyberal nominaciu, aj ked ju vybral zle, neviem co za tym stale vidis. Jaj, asi ta mrzi ze nezobral nejakeho Martincana :wink:

Aj ked pravda, co na tychto MS robil Huzevka a Melicharek :roll: no takych by sa tam naslo viac
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Hossa1881: co ma Siroky, spolocne s vystrojmi deti? :? v Ke s tym ma nieco spolocne maximalne USS. A to ze budeme detom kupovat vystroj nic neznamena, stale tu su peniazky pre trenerov ktori posuvaju vybranych dalej. Budem sa opakovat no poviem ti moj priklad, 9HP cely rok som nechytal! preco? neviem. Akurat na konci sa "jednicke" uz nechcelo chytat tak som siel ja = ani jedna prehra a okolnosti za akych sme vybojovali tie zapasy ani nespominam. V tej chvili by nebol trener ktoreho by som nespresvedcil o tom ze patrim do dorastu, ale tak nebol som odporuceny pokracovat dalej, stale jednou a tou istou osobou, nikym inym ako mojim trenerom :roll:

Naco sa clovek ma je**t 10 rokov na lade, aby mu potom nejaky vypatlanec neumoznil pokracovat, len preto lebo su mu prednejsie peniaze ako mala nadej ze z toho hraca bude niekedy nieco...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Boha Vrbata nic ineho nerobi iba blafak na backhand a ti golmani su fakt taki vymleti ze mu to nedokazu chytit???
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Retne napísal: co ma Siroky, spolocne s vystrojmi deti? :? v
a ako moze siroky zato ze mame v poslednych rokoch malo mladych na drafte?
Retne napísal:Naco sa clovek ma je**t 10 rokov na lade, aby mu potom nejaky vypatlanec neumoznil pokracovat, len preto lebo su mu prednejsie peniaze ako mala nadej ze z toho hraca bude niekedy nieco...
presne ako som napisal...toto treba napravit a to hlavne formou zvysovania platov trenerov a chcelo by to daku vonkajsiu kontrolu kde by si daky nezavisly prisiel pozret zapasy kde by si musleli zahrat vsetci a porovnaval by nominacie s vykonom na lade...
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

pod petíciu sa už podpísalo 15000 ľudí,čiže je jasné že ľud chce zmenu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hacket napísal:pod petíciu sa už podpísalo 15000 ľudí,čiže je jasné že ľud chce zmenu
Lud moze akurat tak chciet ...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak a Cesi su vonka :D este nech Norsko vyhra a je to tam :D
Napísať odpoveď