Cau lidi, potrebuju radu. V posledni dobe se mi zacalo stavat, ze mi proste z niceho nic zmizi z mobilu nejaky data (fotky nebo videa, zatim nic vic.) napr. jednou jsem si prohledl video a kdyz jsem ho chtel najit za pul hodiny, uz tam nebylo a nejsem si vedomej, ze bych ho smazal, telefon celou tu dobu lezel prede mnou. Ja mam podezren, aby to nesouviselo s pripojenim telefonu k PC, jelikoz mam Visty a vzdycky se mi to po pripojeni zepta, jestli chci zkontrolovat disk (mobil) a ja davam ne. Nevite, proc mi data mizi? jsem z toho docela bezradnej...
Hmm, ted si musim davat pozor, opisu si pocet fotek a videi a jestli se to bude opakovat, dam telefon na reklamacku, uz tam dvakrat byl, po treti mik musi dat novej. Samotnymu se mi totiz do re-flashe nechce...
ja som mal zasa problem, že sa mi pokazilo to dotykove stredove tlačitko stale sa mačka samo . hh rano som sa zobudil tak že mi to odoslalo 50 sprav . a zavolal mi kamarat že či mi ne*eb. ja že ne je*, mojmu telefonu. idem ho dat na reklamaciu .)
tak pravdepodobne bude chyba asi v kompatibilite karty a mobilu,resp vyberas tu kartu ako sa ti zachce z mobilu alebo je tam stale aj pocas zmyznutia ?
Dat na reklamaciu, u mna sa vacsinou prejavila chyba SW, ale moze byt chybna aj pam. karta.
A stymi stredovymi tlacidlami to nevyriesili najlepsie, sice uznavaju reklamacie, ale zakaznici su nasr**ni.
Tak ted jsem se koukl do mobilu a ty fotky (videa) se zase objevily. Tak nevim, v cem je chyba, co mi radite? Co takhle treba naformatovat kartu? Mam to udelat pres windows nebo mobil?