no podľa mňa by tu vzniklo mnoho spamu kvôli tomu ranku..Každý by tipol nejakú somarinu odveci i keď by vedel že to nieje pravda..môj názor..ale zlé by to moožno nebolo..Kibo napísal:neviem, mozno to tu uz bolo, ale napadlo ma take male osviezenie pre temy uhadni sportovca, uhadni hru, uhadni film a uhadni kto to je.
jednalo by sa o to, ze za kazdu spravnu odpoved by "vyherca" dostal bod a za urcity pocet bodov alebo na konci stanoveneho obdobia by nieco dostal. napriklad specialny rank, ktore su stale popularne, napriklad movie maniac alebo nieco podobne :d
realizacia by nemala byt zlozita, raz za tyzden by sa spravila tabulka poradia a bolo by to take male osviezenie. co vy nato?
Co by ste privitali nove na fore???
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslím si, že úplne postačuje pravidlo č. 16, ktoré by malo byť skôr úplne prvým a najhlavnejším pravidlom. Niekto si asi nevie zvyknúť, že na Internete nie je žiadna demokracia, ale tvrdá despotická vláda majiteľov serverov, webov atď.. 
Inak páči sa mi myšlienka, ktorá je prezentovaná asi na každom IRC servery: "Prístup na IRC nie je právo, ale výsada!" V podstate to platí na hocičo umiestnené na Internete.. a kto to ešte nedokázal pochopiť......................

Inak páči sa mi myšlienka, ktorá je prezentovaná asi na každom IRC servery: "Prístup na IRC nie je právo, ale výsada!" V podstate to platí na hocičo umiestnené na Internete.. a kto to ešte nedokázal pochopiť......................
-
t0m4s3
Admin
A ako by to cele malo vyzerat? Ze si naklikas priatelov a budes ich mat vyvesenych? To sa priklanam ku kinjerilovej implementacii. Ak to ma mat nejaku lepsiu pouiztelnost, tak pocuvam navrh ...Hacket napísal:Mám taký jeden návrh:
či by nemohol mať každý niekde uložených osobných priateľov alebo niečo v tom zmysle
-
Kibo
Hardcore addict
jedinu vyuzitelnost, ktoru v tom vidim je, ze by som chcel poslat dakemu favorite userovi SS a iba si v tom zozname oblubencov nanho kliknem, ale vacsinou ked mu chcem napisat SS tak reagujem na daky jeho prispevok, cize kliknem na odkaz pod jeho prispevkom v teme alebo to s nim vyriesim cez icq a tym padom to vlastne nema zmysel