Zacni fajcit, pit, spravat sa ako dement a rezat sa.
Potom sa budete moct sfajcievat, naje*** a rezat spolu a kto vie, mozno sa raz v jednej depresivno-romantickej chvili spolocne aj podrezete a svet bude o dvoch imbecilov lahsi.
Zacni fajcit, pit, spravat sa ako dement a rezat sa.
Potom sa budete moct sfajcievat, naje*** a rezat spolu a kto vie, mozno sa raz v jednej depresivno-romantickej chvili spolocne aj podrezete a svet bude o dvoch imbecilov lahsi.
Happy end jak z filmu
do toho mi asi nic, ale neprehnal si to "trosku"? On chce radu!!!
Mozno mas v sebe tu moc ju zmenit tak to skus neopustaj ju normal sa s nou porozpravaj .... Ja som mal taku spoluziacku a som s nou dodnes velky kamarat a to len kamarat ... prestala fajcit pit a uz sa nereze ... a ty ako jej ,,priatel,, by si mohol vela zmenit ak mas na nu vplyv co myslim ze mas ak ta ma rada
to musi byt presne taka laska jak ty popisujes uz ste davali dnuka ? lool 13r emacka co sa reze
aby si sa nedivil ked ta tak za tyzden necha
//a este aj chlasce a fajci mhm vychova zabera
pershing napísal: to musi byt presne taka laska jak ty popisujes uz ste davali dnuka ? lool 13r emacka co sa reze
aby si sa nedivil ked ta tak za tyzden necha
OWN3D
Tommyno napísal:pomozte s ami rozhodnut ci ostat stouto babou je celkom pekna mudra ale zospravania mala v skole 4 tak a to nieje vsetko nadava obcas pije fajci a nazaver reze si ruky ako E.M.O je to normalne ako ju skrotit?aleo opratisa ostat snou alebo budi iba porblemi ale hrozne ju lubim !