neviem co stym...prosim help
Nieje mozne nabootovat ani Win ani Linux+GRUB
Nieje mozne nabootovat ani Win ani Linux+GRUB
Menil som velkost linuxovej particie cez Acronis a po rebootovani sa akosi domrvil GRUB : Pise proste ze : Error Grub 15
Takze nanovo nainstalovat Linux ? Lenze na tej particii kde to chcem uz Linux je....chcel som to najprv naformatovat..ci to nevadi ?
JAJ SOM POCHOPIL.....ale nikde nevidim formatovanie linuxovej particie...nemozes dajaky screen ?
Lebo si niesom isty : Na obrazku mam ze nepouzivane...asi to treba nastavit...alebo staci nainstalovat LINUX ? Pochybujem ze sa tak upravit dual boot...
JAJ SOM POCHOPIL.....ale nikde nevidim formatovanie linuxovej particie...nemozes dajaky screen ?
Lebo si niesom isty : Na obrazku mam ze nepouzivane...asi to treba nastavit...alebo staci nainstalovat LINUX ? Pochybujem ze sa tak upravit dual boot...
neviem sice co to spravi ked to buchnes na tu particiu kde uz linux mas, ale urcite by som to skusil..popripade by si to potom snovu preinstaloval
ale ked chces formatovat stiahni si napr Ultimate Boot CD, vypal a daj nabootovat a mozes si menit particie, aj ich formatovat
\\no vidis, ze si prisiel na to ako sa to formatuje
ale ked chces formatovat stiahni si napr Ultimate Boot CD, vypal a daj nabootovat a mozes si menit particie, aj ich formatovat
\\no vidis, ze si prisiel na to ako sa to formatuje
Ok idem na to...drz paste... 
Inak dik za vsetko...ja som roztrzity ked sa mi nieco pokazi a neviem sa spravat chladne a najst riesenie sam...potom ti dam k+
Teda ak sa znovu pripojim na net vobec
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 20:08 )
Takze posthunt. Ale nech je to vyditelne.
Funguje to tak ako ma, tak ako som to chcel.
Takze velke VDAKA.
Inak dik za vsetko...ja som roztrzity ked sa mi nieco pokazi a neviem sa spravat chladne a najst riesenie sam...potom ti dam k+
Teda ak sa znovu pripojim na net vobec
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 20:08 )
Takze posthunt. Ale nech je to vyditelne.
Funguje to tak ako ma, tak ako som to chcel.
Takze velke VDAKA.