pobox- chyba s prijmom mailov

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

pobox- chyba s prijmom mailov

Príspevok od používateľa ades »

zdravim. chcem sa spytat, ci vam chodia maily na pobox.sk, mne osobne uz asi 2 tyzdne vobec (nemyslim teraz notifikacie z hojka, ale vseobecne hociaka). ak viete o nejakej chybe, tak pls napiste, mam pocit akoby som bol bez poriadneho mailu chromy :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pobox je divny. Pred par rokmi som dostal v škole na informatike 5 za posielanie mailov. Profke mail neprišiel na pobox. To bolo zatiaľ jediny krat, čo nebol mnou odoslany mail doručeny.. :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Moze byt. Ako som sa dival teraz na Pobox, tak tam mam len 6 mailov za posledny mesiac, pricom mi tam chodia nejake mailinglisty a podobne. Ked som skusal poslat mail z fora, tak neprisiel. Divne.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Pobox mal vždy problém s tými mailami a aj má..Mal som tam kedysi založený no zrušili mi ho lebo som tam nebol pol roka..Tak som si potom založil na G-mail a som vysoko spokoný
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

heh teraz pre zmenu robi inu hovadinu: ked mi pride mail, tak pride iba 1 a kym ho nevymazem, tak dalsi nepride. to znamena ze kym sa ja neprihlasim a nevymazem ho, vsetky prichodzie maily sa do schranky nedostanu a teda su nenavratne v prdeli. kapacita je v pohode
Napísať odpoveď