Vravle ze ich chce zohnat na slovensku?INDIGOcorp. napísal:tych teda na slovensku najdeme fakt vela![]()
podla mna super cigy su west silver neviem ci su to light alebo nie proste silver a inak ja som na lm cervenych pokial stoja 50 tak ficim
Najslabsie cigarety
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hh co uz ja som isty cas fajcil lucky strike kedze kamaratov kaamrat to nosil zo zahranicia tak to bola sranda skoda ze sa tu nepredavaju aj ked nechapem z akeho dovodu ked v cechach su bezne k dostaniuDieg0 napísal:Vravle ze ich chce zohnat na slovensku?.Ja potrebujem zohnat jednu konkretnu znacku PALL MALL a ani za boha neviem kde
-
cORP.
Addict
urcite lm strieborne ? pretoze ja som mal na mysli west silver nie lmob3l1x napísal:tie strieborne LM su dost slabe ...
a myslim ze sa niekde daju kupit aj 0,1 cigarety (obsah nikotinu) ale su to slimky ...
ja velmi nemozem porovnavat kedze nefajcim "slabucke" cigarety ale ako zatial najslabsie mi prisli tie LM strieborne ....
-
Hulkm
Professional
take slabe cigy ako slimky a volake mentolky su draksie tym ze su slabsie tak toho viac sfajcis a viac ta to aj vide....to uz racej prestan fajcit ked chces iba slabe...alebo ked bude neikto fajcit ak mu povedz nech na teba fuka...teraz ako zlacneli LM tak fajcim tie ale pri tych poslednych je tam tabaku ze by si aj zo dve usulal, strasne sa rozpadavaju....dsot dlho som fajcil GG tak som si nane zvikol a ked nekupim LM tak GG...
Moon-ky mi totalne nechutili
Golden gate - jedine lahke, tazke su podla mna totalne seno
Red&White - z tych co si dal na vyber podla mna najchutnejsie, porovnatelne napr s Petrami, za 44/45 sa urcite oplatia aj ked je ich v baliku len 17
Clea - o nieco menej chutne ako R&W, ale ked si beriem 10's tak Clee (27,-)
inak ako hovori kamarat: "Je mi jedno co fajcim - hlavne, ze to dymi..."
Red&White - z tych co si dal na vyber podla mna najchutnejsie, porovnatelne napr s Petrami, za 44/45 sa urcite oplatia aj ked je ich v baliku len 17
-
cORP.
Addict
lol to si rovno moze dat nejaku travnatu burinukonyk87 napísal:Moon-ky mi totalne nechutili
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Golden Gate v pohodicke cigaretyINDIGOcorp. napísal:ludia uz ked je tu takato tema chcem sa spytat kto uz fajcil znacky
moon,gg,red&white,clea a podobne a mohol by zhodnotit ich chut oproti napriklad lm cervenym modrym westkam malrborkam davidoff a podobne ? dakujem
pretoze ceny idu hore musim pozerat po niecom lacnejsom
-
si.ska
Amateur
kup si nejake extra lihgt slimky:Dsice budes vyzerat vtipne,ale s jednymi som sa raz okaslala-este menej ako vzduch som tahala..0.1 mg nikotinu..a to ostatne nejak podobne...ale zdravie ti to kazi aj tak,lebo tak kde nie je viac co,dechtu a nikotinu,tak to je zas nahradene rakovinotvornymi srackami:Dtakze to mas jedno,zabija ta to tak ci tak 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
mustafa.jelalim
Novice