Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemala nahodou zhora taky hnedy obal so vzorom cokolady ? a zospodu bola modra lebo ak ano tak aj tu mam rad alebo tu co je taka hruba su v nej velke oriesky a ma zeleno cierny obal a zhora na nom take cosi ako okienkoFondo napísal:ja som tam kupoval vo velkom takú lacnú čokoládu.Neviem či to bola nejakí chémia alebo čo ale milka,figaro,orion sa môžu strčiť a to som vyberavý čo sa týka čokolády
-
in your world
Light Star
raz som videl ako v LIDLi predavali elektricku gitaru aj s kombom..
akoze som sa na tom dost zasmial ze v takom obchode maju gitaru..
keby mam peniaze a vedel by som na to hrat tak by som to chcel vyskusat ze co je to vlastne zac
.. bola v takom otrhanom obale
.. nie ze by som pochyboval o jej kvalite..
akoze som sa na tom dost zasmial ze v takom obchode maju gitaru..
keby mam peniaze a vedel by som na to hrat tak by som to chcel vyskusat ze co je to vlastne zac
.. nie ze by som pochyboval o jej kvalite..
-
lekoklatik
VIP
-
olololwtfomg
Expert
Ja mám odtiaľ najradšej také okrúhle keksy asi 1kg v sáčku, potom kedysi tam mali dobrý Lemon (číry) ale teraz je z toho strašná žbrnda, ďalej tam mávajú také pelendreky spojené do tvaru revolverových nábojníc a taktiež to kapučíno čo tam majú je obzvlášť dobré (ale treba nájsť správne dávkovanie xD)
Tie poľské veci, čo sa tvária ako čokolády, ani nie sú čokolády, to sú čokoládové pochúťky, ktoré neobsahujú žiadne kakaové maslo a iba cca 1-10% kakaového prášku. Podľa platnej legislatívy sa nesmú predávať pod názvom čokoláda. Podľa mojich skúseností.. 90% poľských čokolád na slovenských pultoch sú len čokoládové pochúťky. Ale zase musím uznať, že poliaci vedia robiť aj kvalitné a naozaj dobré čokolády, avšak tie už niečo stoja a preto ich na slovenskom trhu ťažko nájdete..
-
webmasterr
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
brm napísal:Tie poľské veci, čo sa tvária ako čokolády, ani nie sú čokolády, to sú čokoládové pochúťky, ktoré neobsahujú žiadne kakaové maslo a iba cca 1-10% kakaového prášku. Podľa platnej legislatívy sa nesmú predávať pod názvom čokoláda.
Ja som preto spomenul polske, lebo on spomenul nemecke a janeviem co je na nemeckych cokoladach spatne...webmasterr napísal:praveze v lidli je plno nenemeckych vyrobkov, polske, ceske, atd...
-
barbaronan
Expert
Do Lidlu chodíme a tí čo tvrdia, že tam predavaju Chinese produkty tak nech sa poriadne uvedomia, pretoze tam maju asi najkvalitnejsie sunky a syry. Kentusacke tesko výrobky a ich super značky stoja za baraní prd. Je to obchod, ktorý má výrobky super kvality, ale aj braky. Chodia tam ludia ktorí hladajú kvalitu, ale aj tí čo majú hlboko do vrecka. Mám rád sunky Dulano.
-
olololwtfomg
Expert