ju posli k psychiatrovi ... a rovno s nou tam chod aj ty a zober si knizku slovenskeho jazyka a uc sa vybrane slova ... pis diktaty a tak pomoze to jednemu aj druhemu ...
add pusti jej reklamu na veet ... "zabudnite na ziletky, prejdite na voskove pasiky veet"
ob3l1x napísal:ju posli k psychiatrovi ... a rovno s nou tam chod aj ty a zober si knizku slovenskeho jazyka a uc sa vybrane slova ... pis diktaty a tak pomoze to jednemu aj druhemu ...
add pusti jej reklamu na veet ... "zabudnite na ziletky, prejdite na voskove pasiky veet"
Som nemohol ob3l1x
Ale k téme presne jak konštatujú kolegovia ked vyrastieš uvidíš aký si bol sprostý, veď má len trinásť a reže si ruky to je choré...Trošku sa zamysli čo robiš a nie "isť hlavou oproti múru"Najprv si rozmysli čo vlastne chceš..Veľa šťastia a rozmýšlaj srdcom a rozumom a nie koko***..
Skoro mi oci vybilo jak som videl tu 13 taka mala a uz si s prepacenim doje*** zivot rezanim ? ako toto je fakt na hlavu nehovorim ze po 15 je to normalne ale hmm ... u 13 rocneho dievcata na zamyslenie ako fakt ... stavim sa ze ani nevie co je EMO pre nu EMO znamena cierne vlasy dorezane ruky a ziletky (voskove pasiky ) EMO nieje o rezanii :D:D ale aspon sa nemusis trapit ze co jej kupit na narodky Ziletky