Legalnost zbrani v EU, USA a inych krajinach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Váš názor na držanie rôznych zbraní...

Hlasovanie ukončené 29 máj 2008, 19:04

Chcel by som, aby sa ako aj v Anglicku tak aj u nás plošne zakázali všetky strelné zbrane, nosenie vreckových nožíkov, "kaserov", boxerov, obuškov...
2
13%
Som za to, aby sa sprísnili naše možnosti držania a nosenia rôznych zbraní.
4
25%
Situácia na Slovensku sa podľa mňa dá celkom zvládnuť.
7
44%
Prijal by som väčšiu voľnosť čo sa týka možností nosenia streľnýh zbraní, no nie zas tak, ako v niektorých krajinách USA.
0
Žiadne hlasovania
Právo nosiť strelnú zbraň by mal mať podľa môjho názoru každý psychicky spôsobilý človek, ktorý dovŕšil plnoletosť.
3
19%

Celkom hlasov: 16

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dobre teda, pospamovali sme si, ponadávali, téma premazaná, držte sa jej, inak jej zakýveme na rozlúčku.

A ty Petoo skroť hormón, nabudúce pôjdeš na také tri dni do preč.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

dakujem za upozornenie, berem ho na vedomie.

len by som chcel podotknut, ze cely flame si zacal svojimi nemiestnymi vulgarnymi nadavkami ty. ale som rad, ze si si uvedomil svoju chybu a vsetko zmazal.

k teme:
vidim, ze na tuto problematiku su rozne nazory, cize ked dojdem domov (vecer) pridam nejaku zmysluplnu anketu o prave vlastnit a nosit zbrane :)

//dobre, cize ak Ta dobre chapem, tie moje tri argumenty - sposoby vyuzitia (hobby, sportove a polovnicke ucely) co som ti uviedol sa ti nezdali byt dostacujuce na kupu takej pusky?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Flinstone napísal:Ano ale napriklad ked si chces kupit tank alebo delo (je to mozne) tak nato musis mat pozemok sa mi zda nemozes strielat hocikde :D
berme v uvahu len kratke zbrane a pusky, pchybujem zeby si nejaky obcan koli osobnej obrane daval ziadost na tank :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nezmazal som to preto, žeby som si uvedomil nejakú chybu ktorej som sa dopustil. Zmazal som to preto, lebo by tu vznikol taký flame, že by som ho nepremazal ani do Vianoc. Chybu som urobil jedine v tom ako som to napísal, ale svoj názor nezmením.
Už to nechajme, debatujte k téme.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

pridana anketa. ak najdete nejake gram chyby, resp. budete mat nejake navrhy na pozmenenie, tak sem s nimi
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sheep napísal:berme v uvahu len kratke zbrane a pusky, pchybujem zeby si nejaky obcan koli osobnej obrane daval ziadost na tank :D
Si este nemal zachvat paranoje, co? :)
Napísať odpoveď