Opasok

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Opasok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

neviete kde sa dá kupit,alebo niekde zo zahranicia objednat takíto opasok? :roll:
Prílohy
aaaaa.jpg
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

skús nejaku oficialnu stránku s Tiestom, alebo nejaký fan club, tam by mohli predávať takéto predmety.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

rooftop.sk tam mas opasky napis im mail nech ti taky vyrobia .

//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 15:36 )
http://rooftop.sk/new/produkty.php?kate ... od=0&u_id=
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

je to fajn ja by som si dal tiez len akurat ma odradza cena presahujuca 1000sk :?

pri takej cene by som uz mozno uvazoval nad opaskom s led diodami :-D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Matej18 napísal:hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať
hm to potom zijes v dost divnej spolocnosti ja mat 1000sk tak ho berem...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a ja mam tiez taky nazor ako matej18... pride mi to take gycove strasne :roll: no, kazdemu sa paci nieco ine.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

2Pacaveli napísal:a ja mam tiez taky nazor ako matej18... pride mi to take gycove strasne :roll: no, kazdemu sa paci nieco ine.
A vacsine spolocnosti pride strasne gycove(ci skor hlupe) nosenie retazi pre psa na krku, roznych dresov, nohavic ako pre zirafu a rovnych siltov....
Nabuduce sa zdrz komentarov a ked nemas ako prispiet k teme, tak bud radsej ticho.
//opasok pekny, taketo velke pracky sa mi pacia, 1000 sk za to nie je az tak vela, ale to je vec nazoru.
Tiesto to v svojom obchode nema, takze ti ostava asi iba nechat si to vyrobit.
//erik_tt: on zacal, ja som mu to vratil a vysvetlil
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

GothaR napísal:A vacsine spolocnosti pride strasne gycove(ci skor hlupe) nosenie retazi pre psa na krku, roznych dresov, nohavic ako pre zirafu a rovnych siltov....
Nabuduce sa zdrz komentarov a ked nemas ako prispiet k teme, tak bud radsej ticho.
//opasok pekny, taketo velke pracky sa mi pacia, 1000 sk za to nie je az tak vela, ale to je vec nazoru.
Tiesto to v svojom obchode nema, takze ti ostava asi iba nechat si to vyrobit.
gothar prejavil si sa tak isto on proste ja nechapem co toto riesite nech si nosi kazdy co chce aj mne sa ten opasok paci ale tak ked chce nosit siroke gate a rovnu siltovku nech nosi kazdemu sa paci nieco ine a s tym nic nenarobis
SSemteXX
Guru
Guru

Matej18 napísal:hm toto je pekne ?? neviem keby som ja prišiel s takým opaskom niekde tak by ma považovali za prihriateho nechcel by som to všetci by sa smiali ale ak ho chceš pre mňa za mňa ale 1000 sk sa dá aj inak investovať
ide o styl hudby co pocúvas a comu sa venujes..

GothaR ..dik :wink:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

tak počuvajte neviem ja keby som išiel do mesta tak keby ma niekto s týmto videl nazval by ma k...m a podobne baby by sa na to ani nepozreli a keby to videla moja baba tak by ma poslala hned niekam no a o štýl hudby ani nie každý chce niečím vynikať a opaskom to nezmeníš skorej zhoršíš pre mňa za mňa kup si aj svetlo na rifle mne je to jedno. ved pozri sa ked ideš cez mesto a vidíš nejakého skejtoša to fakt už nieto niečo lepšie na seba len dlhe nohavice vrecka až pod riťou a tie trapne šiltovky z rovným šiltom top je sila to je fakt štyl ako na jednej nemenovanej stranke bol skejter alebo hip hoper mne je jedno ako to nazvete a jak hovorí no s takým štýlom keby prišiel do nejakej poistovne alebo banky " jako chapeš" to bola len slaba ukážka asi toho vybaví vela. ja to napíšem tak každý má svoj štýl a toto by nebolo pre mňa vyzera to teplo! a gýčovo. Osobne by som si dal ešte reťaz na krk zo zlata alebo zo striebra ale prstene to nie no a na tú reťaz nejak prívesok napr písmo zo švabachu a podobne ale toto nie !!!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Matej18: na tvoj nazor tu nikto NIE JE ZVEDAVY, uz sa to riesilo vyssie. Bud vies poradit alebo bud ticho.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Matej18, chlope po dvoch prispevkoch si ta predstavujem ako velkeho chlapa co nosi rifle vytiahnute neviem kde, tricko kompletne stiahnute v nich a vsetko poriadne zatiahnute kozenim opaskom s prackou z titanu...

Aj mne ten opasok pripada gycovi, taketo nieco nech si nosia metrosexuali, no ale spajat to so skatermi :D Ty si hodnu dobu nevidel skatera, alebo ked tak vobec...
SSemteXX
Guru
Guru

Retne napísal:Matej18, chlope po dvoch prispevkoch si ta predstavujem ako velkeho chlapa co nosi rifle vytiahnute neviem kde, tricko kompletne stiahnute v nich a vsetko poriadne zatiahnute kozenim opaskom s prackou z titanu...

Aj mne ten opasok pripada gycovi, taketo nieco nech si nosia metrosexuali, no ale spajat to so skatermi :D Ty si hodnu dobu nevidel skatera, alebo ked tak vobec...
pre Tiesto fanusika je takito opasok minimum na zakúpenie ...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

SSemteXX napísal:pre Tiesto fanusika je takito opasok minimum na zakúpenie ...
Ved ja som nic s cenou nehovoril? :roll:
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

nahodov myslim presne kde takyto opasok zozenies, nieje to opasok od tiesta ( teda myslim )

http://www.rooftop.sk/new/produkty.php? ... =240&u_id=

opasok s menom, prezivkou alebo čo len chceš ( cena cca 1200,- )

stranka

Kód: Vybrať všetko

www.rooftop.sk
( kategoria doplnky stranka 21 ( ak by ti nesiel link ;) ) )

// edit sry nevsimol som si ze us to tu nekto smaril :oops:
ale podla mna je cool, vedel by som si ho predstavit na peknej babe ;)
SSemteXX
Guru
Guru

Retne napísal:Ved ja som nic s cenou nehovoril? :roll:
nie ty,ale matej tu propaguje :roll:
Napísať odpoveď