kolega, co robil na nasom oddeleni a odisiel na druhe vzdy zdravi tak svojsky, obcas Čafce šraci, čafce markecing...
no a ma s dalsim kolegom taky dorozumievaci styl, pri ktorom po sebe kricia uplne kraviny a napriklad dnes:
palo: Selo!!!! Mydlo!!!
peto: Seno!!!
palo: Sedlo selo mydlo!!!
do toho sa zapojila nasa oblubena kolegyna: Co je Selo?
peto: To je nieco ako Lakatos... vsetci uz samozrejme rehoty
palo: To je nieco medzi senom a sedlom...
Zabava bola aj ked sme si boli sadnut (boli sme 4), zacali sme sa bavit s kamaratom, co znovu zacal cvicit, ze by som sa pridal, ze kam chodi a tak. Do toho dalsi kamarat zacal frflat, ze zelezo je blbost, ze telocvicne su upotene smradlave kobky... Na to sme mu povedali, ze neviem kam chodi on, ale my mame seriozne priestory

On na to zahlasil, ze radsej ide na bicykli na biely kriz (nad racou) a tam si zoberie kamen do ruky a cvici s nim. My sme sa mu zacali rehotat ze kamenak, on sa zacal obhajovat, ze to nie je obycajny kamen, ze to je taky specialny. My sme si ho zacali doberat, ze urcite nas klame, ze doma cvici s kamienkami z akvarka a on ze nie, tie su moc male

Do toho s zapojil kamarat, ktory bol dovtedy ticho a len tak do chvilkoveho ticha zadrel: Roman, a mas tam uz daky svoj kamen? No ja osobne som plakal, slzy na licach

, vsetci samozrejme to iste. Na to iba zahlasil, ze to je kamen z ohniska a ked sme ho uplne vysmiali, tak nam vynadal do haterov a snazil sa tvarit urazene aj ked sa rehotal

vysvetlenie: uz boli nacecani