Využijem ju ?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Využijem ju ?
Názov topicu znie trochu blbo, nerozmýšlal som nad tým, ale k veci.
Asi pred týždňom som spoznal dievča, ktoré ma očividne chce, ale mňa ona až tak nenadchla. Občas si poviem že by som sa mal uspokojiť keďže nejsom zasa najkrajší chlapec na planéte, no neviem. Keď som bol s ňou keď sme sa bozkávali, videl som na nej aj tie kladné veci. No problém je, že necítim sa tak, ako keď si niektorý povedia " po iných dievčatách ani nepozriem" hlavne ak je to takto čerstvé. Bojím sa že ma to po čase úplne prestavý baviť. Trochu ma trápi jedna vec. Ona mi chce skrze brata vybaviť prácu v anglicku kde on aj býva a u neho by som mal ubytko. Ja sa bojím, že ak mi to vybaví a mňa v tej dobe omrzí tento vzťah, bude to vyzerať, že som ju využil. Mám také zmiešané pocity a tak chcem ísť do toho anglicka, že mám chvílami naozaj pocit, ako keby som tam chcel ísť aj za cenu toho že ju iba využijem, na sprostredkovanie tejto práce. Stretli ste sa s niečím podobným ?
Asi pred týždňom som spoznal dievča, ktoré ma očividne chce, ale mňa ona až tak nenadchla. Občas si poviem že by som sa mal uspokojiť keďže nejsom zasa najkrajší chlapec na planéte, no neviem. Keď som bol s ňou keď sme sa bozkávali, videl som na nej aj tie kladné veci. No problém je, že necítim sa tak, ako keď si niektorý povedia " po iných dievčatách ani nepozriem" hlavne ak je to takto čerstvé. Bojím sa že ma to po čase úplne prestavý baviť. Trochu ma trápi jedna vec. Ona mi chce skrze brata vybaviť prácu v anglicku kde on aj býva a u neho by som mal ubytko. Ja sa bojím, že ak mi to vybaví a mňa v tej dobe omrzí tento vzťah, bude to vyzerať, že som ju využil. Mám také zmiešané pocity a tak chcem ísť do toho anglicka, že mám chvílami naozaj pocit, ako keby som tam chcel ísť aj za cenu toho že ju iba využijem, na sprostredkovanie tejto práce. Stretli ste sa s niečím podobným ?
Ja bych do toho siel (viem sa docela dobre vzit do tvojej situacie). Mozno ta to neprejde, ale stane sa presny opak
A co sa tyka tej roboty v ENG, tak aby to nevyzeralo tak, tak ak ta to naozaj s nou nebude bavit, pockaj, kym robotu skoncis
Ono ot bude sice svinske tak ci tak, ale aspon budes uz doma
A co sa tyka tej roboty v ENG, tak aby to nevyzeralo tak, tak ak ta to naozaj s nou nebude bavit, pockaj, kym robotu skoncis
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
-
Bushido
Medium Professional
Vzťah:
Boli sme spolu 3x
V podstate sme sa len bozkávali, ale už ma pozíva na byt a zrejme chcem aj niečo viac a ja ako chalan sa bohužial nezaprem. Takže ešte ju až tak dobre nepoznám, veci sa môžu zmeniť, ale predpokladám že ma chce a ak by sme si rozumeli, tak určite na dlhšie. Do toho anglicka, by šla so mnou a 2 mesiace hrať frajera, ak by ma to prešlo
no neviem neviem.
Boli sme spolu 3x
V podstate sme sa len bozkávali, ale už ma pozíva na byt a zrejme chcem aj niečo viac a ja ako chalan sa bohužial nezaprem. Takže ešte ju až tak dobre nepoznám, veci sa môžu zmeniť, ale predpokladám že ma chce a ak by sme si rozumeli, tak určite na dlhšie. Do toho anglicka, by šla so mnou a 2 mesiace hrať frajera, ak by ma to prešlo
-
midnight_man
Guru
Bushido v prvom rade ma zaujima kolko mate rokov, kedze sa tu spominaju aj seriozne veci, ratam okolo 20tky. Dalej k teme no hm, je to osemetna situacia, na jednej strane mozno anglicko a na druhej? svedomie? ak ta proste nepritahuje tak si musis povedat bohuzial....Fyzicka pritazlivost nieje sice zakladom vztahu, ale je jeho neoddelitelnou sucastou! pamataj na to. Ja byt na tvojom mieste, vsetko by som si to popremyslal...A hodil s nou serioznu rec a nie sa len stale bozkavat
. Skus sa jej opytat ako si to predstavuje a tak, povedz ako si to predstavujes ty. AKo chalan by si mal vediet co chces, a vec, ze na to aj prijdes...chce to len troska casu. Vyuzit ju nahrubo len aby si si dostal do anglicka a podobne...Podla mna to nieje ta cesta ktorou by si sa mal uberat..a sudiac s toho co pises asi by ta to casom aj zacalo obzierat.
Tusim 2 generacie dozadu....mi-chau napísal:Kde je ta doba, ked sa vztahy zakladali na laske...
-
Bushido
Medium Professional
Ja 19 ona 17 (za tri mesiace 18)
No veď to svedomie ma trápi, taktiež ma trápi aj ona a ja jej nechcem ublížiť. Bohužial mám teraz také obdobie, že som trochu viac nadržaný, neviem či je to tým letom a sukne alebo čo, alebo či proste mám chuť teraz. Asi som v tom veku. Ale jednoducho keď ju mám pri sebe, tak aj to chcem využiť. Skôr moja blbosť je napr. aj v tom že by som sa s ňou nemohol chváliť, možno by som sa trochu hanbil, aj keď nevyzerá tak zle, ale viem si predstaviť lepšie.
No veď to svedomie ma trápi, taktiež ma trápi aj ona a ja jej nechcem ublížiť. Bohužial mám teraz také obdobie, že som trochu viac nadržaný, neviem či je to tým letom a sukne alebo čo, alebo či proste mám chuť teraz. Asi som v tom veku. Ale jednoducho keď ju mám pri sebe, tak aj to chcem využiť. Skôr moja blbosť je napr. aj v tom že by som sa s ňou nemohol chváliť, možno by som sa trochu hanbil, aj keď nevyzerá tak zle, ale viem si predstaviť lepšie.
-
midnight_man
Guru
kopa chalanov by nevahala zbalit 19 tku a toboz nie ked ona zjavne bali teba, ja byt tebou tak to skusim...ale to anglicko by som porozmyslalBushido napísal:Ja 19 ona 17 (za tri mesiace 18)
No mal by si sa pozreť na to či to nebude z tvojho pohladu lepšie. Je pravda, že zamilovanosť sa skôr stráca ako zvyšuje ale keď ju viac spoznáš tak sa ti začne páčiť aj v iných veciach ako nie teraz a môže to byť dobre. Na druhej strane ak by to tak nemalo byť by si sa o tom mal porozprávať a nejak to s ňou fakt prehrať na to dobre kamarátstvo
, lebo keby si spravil hento čo si opísal tak to by vyzeralo dosť blbo a jej by to asi tiež nebolo jedno. Skús zapojiť hlavu ale aj srdce a isto to vyriešiš dobre
. GL 
Nechapem nazor ludi, co povedia "ze to ma tazke rozhodnutie". Vsak sa spamatajte, to sa ideme navzajom vyuzivat len preto, ze silou mocou chceme daco, co nam ten druhy ma moznost sprostredkovat. Ako mozem okaslat cele Anglicko, ako takymto trapnym sposobom sa tam dostat.
Samozrejme ak zistis ze baba ma daco do seba a budes ju mat rad, v tom pripade ina kava, to vyssie pisane neplati. Aj tak nechapem tento sposob jednania s ludmi.
Nevravim, ze ja som nikdy nikoho nevyuzila, ale vzdy som vylozila karty na stol, alebo som sa snazila na oplatku daco dat. Ale hazardovat s citovou naklonnostou cloveka
Samozrejme ak zistis ze baba ma daco do seba a budes ju mat rad, v tom pripade ina kava, to vyssie pisane neplati. Aj tak nechapem tento sposob jednania s ludmi.
Nevravim, ze ja som nikdy nikoho nevyuzila, ale vzdy som vylozila karty na stol, alebo som sa snazila na oplatku daco dat. Ale hazardovat s citovou naklonnostou cloveka
-
triple
Guru wannabe
Re: Využijem ju ?
nad čím ďalej uvažuješ.. alebo ti šéfuje péle?Bushido napísal:ale mňa ona až tak nenadchla.
chlape chlape.. ved to je logické.. nečítal som to tu vôbec.. ale každý ti asi moralisticky povedal kašli na to .. nechaj ju tak..
ja ti vravím sprav ako chceš.. tak mal by si sa na to vykašlať ale dobre viem že ja by som spravil asi opak - a šiel by som do toho aj s tým, že ja ju nechcem.. toto bola moja chyba v mladosti (heh ako by som bol starec).. využil som každú čo ma chcela.. ale potom pochopíš že to nieje najlepšia cesta..ale to tu na fóre nenaješ to musíš zažiť a pochopiť..