tak trochu. som baran ..takze ..ale zalezi to od cloveka niektori ma naschal vytacaju. nastve ma nepravosta a za nu sa viem uhadat k smrti..ale azs hadam sa niekeedy aj ked nemam pravdu ..to je zle.:(hanbim sa..
Podľa toho s kým.... Sú ľudia pri ktorích žiadna argumentácia nefunguje ale keď sa potrebujem obhájiť pred zvyškom v miestnosti (nie je možné odísť a prestať sa baviť kvôli tomu ako by som z toho vyšiel) tak z toho býva hádka.
Potom sú ludia s ktorými som sa nehádal nikdy, všetko sa dalo riešiť normálnym rozhovorom - a také vzťahy si cením najvyššie.
Ja sa hadam rad. skor presviedcam. Veeelmi kvalitne napady vznikaju popri hadkach. A vselico poviete co vam ani nenapadlo povedat. Proste rad komunikujem a hadka ku kominikacii patri. Zaklad je zachovat chladnu hlavu. A len sa milo smiat do tvare
ja som nekonfliktny typ....berem ludi takych aky su, nesnazim sa ich spravit takych akych chcem... samozrejme, ze vymene nazorov sa neda niekedy vyhnut, ale nevyhladavam ich...
poviem si svoje (ked mam pravdu) a nemam dovod presviedcat niekoho o niecom. tym predidem hadkam a takymto konfliktnym situaciam. hadat sa neoplati. zbytocna strata casu
nooo. hadam sa dost casto (aj kazdy den)... vacsinou za presadenie svojho nazoru. alebo napr. sa hadam aj ked niekto nema pravdu a bude mi tvrdit, ze ju ma, atd.