Aky mate bike ?
njn.. ľudia si ich pochvaľujú v nepriaznivých podmienkách.. napr. blato. Údajne tu neexistuje problém, že nezacvakneš, čo v prípade zablatenej topánky/pedálu pri SPD je celkom bežná vec. Taktiež váha by mala byť nižšia oproti bežným SPD..
Inak.. kufre namontujem aj na obyčajné topánky pre SPD? Či ako to je s tou kompatibilitou?
Inak.. kufre namontujem aj na obyčajné topánky pre SPD? Či ako to je s tou kompatibilitou?
vaha je nizsia, s tym blatom a pod zatial moc nemam skusenosti, nasliapnut mi slo vzdy, ale to aj kolegovi-bikerovi ktory ma spd...brm napísal:njn.. ľudia si ich pochvaľujú v nepriaznivých podmienkách.. napr. blato. Údajne tu neexistuje problém, že nezacvakneš, čo v prípade zablatenej topánky/pedálu pri SPD je celkom bežná vec. Taktiež váha by mala byť nižšia oproti bežným SPD..
-
roadrunner
Amateur
geometria ramu, t.j. uhly, dlzky trubiek
a najlepsie je skusit si danu velkost, je to individualne (co komu vyhovuje, ako je ohadzany dany bike), ale ked chces XC bike, tak posed by si mal mat taky, ze pri zdvihnutej sedlovke ked si das patu na pedal, tak by si mal mat vyrovnanu nohu... odskusaj si velkost L, pripadne XL
a najlepsie je skusit si danu velkost, je to individualne (co komu vyhovuje, ako je ohadzany dany bike), ale ked chces XC bike, tak posed by si mal mat taky, ze pri zdvihnutej sedlovke ked si das patu na pedal, tak by si mal mat vyrovnanu nohu... odskusaj si velkost L, pripadne XL
No prave, to ma napadlo ako prve, zeby to trebalo vyskusat, lenze ja neprecestujem celu Britaniu aby som si vyskusal dany tym a model biku v urcitej velkosti.
Je to zlozite, lebo v okoli nemam kvality shop zamerany na bicykle, najblizsi je asi 30km dalej (co nieje problem) ale pochybujem , ze tam budu mat z daneho modelu vsetky velkosti. 
edit/ a inac ako je to s tym skusanim v obchode? mali by mi dovolit urobit par kolecok okolo obchodu?
edit/ a inac ako je to s tym skusanim v obchode? mali by mi dovolit urobit par kolecok okolo obchodu?