Chcel by som vediet vas nazor prebehoval som aj fora no stale sa najde niekto kto nieje spokojny s mobilom to je jedno s akym.Hladam nieco ako MDA Vario III no chcel by som vediet aj vas nazor.Oplati sa alebo nie?....je nieco lepsie alebo nie?....skuste aj konkretne .
Dakujem
Nieco ako MDA Vario III
Ja mam HTC TyTN - oproti kaiserovi ma slabsi CPU, nema integrovane GPS, a nema "vyklapaci" displej.
HTC Kaiser (MDA Vario III) Je urcite dobry stroj, otazka je, na co ho chces vyuzivat. Nebude to prave pristroj pre ludi, co radi pocuvaju hudbu, ci pisu SMS 1 rukou... je to skor pracovny nastroj, no velmi vykonny. Kopa aplikcii, ktore ulahcia/ponukaju najroznejsie cinnosti. Pocnus GPS a konciac prehravacmi, wifi pripojenim...
Ja som so svojim HTC spokojny (presnejsie mam jeho orange verziu - SPV M3100). Dovod na zmenu nemam, GPS mam ako BT modul (Nokia LD-3W), cize nejak sa do zmeny nehrniem. Jedine ze by som natrafil na dorbu ponuku, a vyhodne predal svoj...
PS: HTC Kaiser = MDA Vario III
(akurat v inom farebnom spracovani, customizacne prvky nie je problem odstranit jednym spravnym nacasovanym restartom)
HTC Kaiser (MDA Vario III) Je urcite dobry stroj, otazka je, na co ho chces vyuzivat. Nebude to prave pristroj pre ludi, co radi pocuvaju hudbu, ci pisu SMS 1 rukou... je to skor pracovny nastroj, no velmi vykonny. Kopa aplikcii, ktore ulahcia/ponukaju najroznejsie cinnosti. Pocnus GPS a konciac prehravacmi, wifi pripojenim...
Ja som so svojim HTC spokojny (presnejsie mam jeho orange verziu - SPV M3100). Dovod na zmenu nemam, GPS mam ako BT modul (Nokia LD-3W), cize nejak sa do zmeny nehrniem. Jedine ze by som natrafil na dorbu ponuku, a vyhodne predal svoj...
PS: HTC Kaiser = MDA Vario III