Odkaz na addons.miranda-im.org:
"We are in the process of restoring the Miranda IM subdomains. We apologize for the downtime and hope to have operations restored shortly."
Kedy myslíte, že to kompletne obnovia? Ja tipujem tak na leto.
Spyx.. ja odhadujem koncom mája, ale začiatkom júna budú mať opäť nejakú poruchu. Subdomény od mirandy sú podľa mňa najviac výpadkové stránky na celom Internete.
Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
SpermoS napísal:Zhadam jeden plugin, ktory by ma oboznamil ze niekto na mna klikol proste ze ide mi napisat alebo pozera na moj status, dufam ze nieco take funguje budem velmi vdacny ak rovno mi date link na ten plugin ....vdaka
nie je to nahodou len v nastaveniach? ked som mal chvilku Mirandu tak mi bezne vypisovalo, ked si niekto cital moj status a nemal som ziadne pluginy...ma to aj QIP a vzhladom k tomu, ze Miranda ma bohatsie nastavenia tak by to mala mat aj ona
hojko: písať to do textového súboru je zbytočnosť. radšej tam treba hodiť popup plus a ak to bude otravné, vypneš to jediným klikom priamo v menu mirandy...ja to tak používam:)
sokolik: Ja mam na to iny nazor a preto popupy nepouzivam, pretoze ma otravuju. Logujem to do textoveho suboru a raz za cas si pozriem, ci ti, ktorych som mal na mysli si precitali status, resp. kedy si ho precitali.
hojko napísal:sokolik: Ja mam na to iny nazor a preto popupy nepouzivam, pretoze ma otravuju. Logujem to do textoveho suboru a raz za cas si pozriem, ci ti, ktorych som mal na mysli si precitali status, resp. kedy si ho precitali.
no aj tak sa dá...ja si priebežne vyberám, čo mi budú popupy zobrazovať a či vôbec budú fungovať...v tomto je popup plus velmi flexibilny
Chalani prosimvas potreboval bi som nastavit mirandu tak abi nestahovala veci bez potvrdenia od mojich ludi v kontaktnom liste mozete mi poradit kde to v options najdem lebo som to tam nenasiel dik