+ chlapci a sporo odete dievcata: dnes som dostal 11 bodov z 10 moznych z programovacich technik
+ dnes je ta oslava s velkym O. drzte palce
+ tesim sa ze som doma na cely tyzden lebo:
- v ba je strasne teplo
- cudne pachy v autobusoch
+ konečne piatok, najťažší týždeň v mojom (doterajšom) živote celkom úspešne za sebou
+ časť Housa, čo som nevidel v TV mám na PC
+ ďalší týždeň voľno (matury) čiže dokopy 9 dni voľna
+ niekedy mám pocit,že svet je ozaj spravodlivý
+sestra doniesla domov foťák (ďalší týždeň bude kopa fotiek)
dokoncil som maturitne otazky zo slovenciny uz len anglinu ale to mam viac menej prestudovane.. koncia sa pomaly casy strednej skoly, pohoa a klidek budu vystriedane VŠ-skym zhonom
-dneska narodky, konecne 18 fuu
-dost ludi si na to spomenulo
-v skole bolo super, neucili sme sa, odpadla posledna hodina...
-dnes sa pojde vecer oslavovat, dufam, ze to neprezeniem
-v poslednej dobe mi vsetko vychadza, dobra nalada a tak...
+ dostal som plagat tupaca, radost obrovska
+ doslo mi tricko tupac, radost este vacsia
- zomrel mi pieskomil, radost o to mensia
+ zajtra opekacka, mam nakupene pivo
+ su aj dutniky
"Cítili ste sa niekedy podvedení?" Ake je to ked vas vsetci podvedu? Preco je vsetkym slusnym ludom vsetko odopierane ? Uz sa nenecham viac vyuzivat, som tu a som taky aky chcem byt a nikdy iny nebudem...
perfektny vecer alebo skor noc 2 tyzdne volno od skoly lebo mame prax prvy tyzden prezivem v nemocnici a druhy budem lezat a zdochynat racej by som siel niekde praxovat a nieco zarobit vobec sa netesim na pondelok na operaciu
chech, fizz je ocividne sprt ako sa patri no... matematicka analyza si na mna pocka o rok (a to som matematicky zanalyzoval ze fizz mala posledne tri dni 9 cigariet) a co? problem? ved nejde o zivot aj idem sa zrelaxovat, som rozbity od miesacky, svokrovci stavaju garaz a mna to neminulo
++ uplny pokoj, tyzden volna (matury), navyse v piatok sme nepisali z fyzy takze mi to nepokazilo nasledujuci tyzden, momentalne iba bike, penspinning, comp, a budovanie www.penspin.sk (coming soon)
/:minus: zajtra matura z informatiky, to by som mal zvladnut prepadnut ma nemozu nechat, lebo musia prihladat na znamky za cele 4 roky takze viac-menej pohodicka zajtra idem ako 2. v poradi, takze skoro budem mat pokoj este musim kuknut "teoriu" k delphi neviem z kade