Ja mam taky maly bezvyznamny dotaz k funkcii priatelia. Kazdy z buttonov ma nejake popup, ktore da vediet, co dany button vykonava. Button pre pridanie priatela nema
p.s.: Inak kvitujem tuto funkciu, osobne sa mi to paci, zeby kamaratskejsia atmosfera ....
ehm ,.... neda sa ta ikona pridania medzi priatelov presunut radsej dole pod prispevok ako su ti icq, www a ine? lebo vpravo hore su veci co sa vyslovene tykaju prispevku a toto tam inho nepatri
gwixt napísal:ehm ,.... neda sa ta ikona pridania medzi priatelov presunut radsej dole pod prispevok ako su ti icq, www a ine? lebo vpravo hore su veci co sa vyslovene tykaju prispevku a toto tam inho nepatri
1) Notifikacia o pridani medzi priatelov
2) Presunut ikonku do dolneho baru - FIXED
3) Zobrazit link na moje pridania aj ked ma nikto nema - FIXED
4) Abecedne usporiadat - FIXED
5) Popup na pridavaci button - FIXED
6) Return link na post nie na topic - FIXED
7) Link na hojko.com vlavo hore - FIXED
8) Rozsirit tabulku "kto ma ma medzi priatelmi" - FIXED
9) Pridat link na pridanie priatela do profilu usera - FIXED
5) Ked myskou nabehnes na obrazok a chvilu pockas, napise ti co dany obrazok robi
9) V profile uzivatela v lavom stlpci dole je moznost pridat ho ako priatela
edit: prispevok som pisal v dobe ked uz to bolo nahodene, takze ano nerefreshol si
mam taky navrh, co keby sa dalo do horneho menu Nastavenia aj take Vždy ma upozorniť pri citovani prispevku ako tam uz je Vždy ma upozorniť na odpovede:
tomasmate napísal:Skor naopak, cim viac ludi si TEBA prida do priatelov, tym budes mat vyssiu karmu
Zbytočnosť s tou karmou..Pomaly tu človek dostane za všetko karmu.. Karma by mala byť ako tak zaslúžená.Alebo by sa to mohlo spraviť tak že keď máš 10priateľov tak ti pridá určitú karmu a nie hneď za každého
Soviet napísal:Zbytočnosť s tou karmou..Pomaly tu človek dostane za všetko karmu.. Karma by mala byť ako tak zaslúžená.Alebo by sa to mohlo spraviť tak že keď máš 10priateľov tak ti pridá určitú karmu a nie hneď za každého
No este raz. Karmu nedostavas Ty ked si pridas niekoho za priatela, ale clovek, ktory bol pridany. A keb yto fungovalo tak ako pises neni problem si natukat 10 friendov
axXis napísal:No este raz. Karmu nedostavas Ty ked si pridas niekoho za priatela, ale clovek, ktory bol pridany. A keb yto fungovalo tak ako pises neni problem si natukat 10 friendov
aha ..to som sa kus sekol teda
Môj ĎALŠÍ NÁVRH na vylepšenie fóra..
Nedalo by sa spraviť niečo že pri editovaní svojho príspevku by som zaškrtol niečo a ono by opäť dalo príspevok v téme ako aktuálny (čiže by rozsvietilo tému)..BTW.. to zaškrtnutie by tam bolo len v prípade že by môj príspevok bol posledný v téme..Mne by to bolo viac krát nápomocné
ak si skopirujes text a potom zmazes prispevok a napises ho znova tak bude aktualizovany.. alebo ked napises hned pod neho dalsi tak autoedit ho aktualizuje tiez
Šu-Do napísal:ak si skopirujes text a potom zmazes prispevok a napises ho znova tak bude aktualizovany.. alebo ked napises hned pod neho dalsi tak autoedit ho aktualizuje tiez
jo to viem..Robím to tak aj teraz lenže keď je v príspevku príloha alebo viac príloh a zas ich pridávať a podobne kus trvá..A napríklad keď niekedy človek dostane karmu za daný príspevok a potom ho musí zmazať a nevie začo to bolo tak to niekedy tiež naštve..