vcera som objednal tricko, malo by dojst do dvoch dni (podla popisu) tak potom napisem... len informativne chcem teda vediet, ci s tou strankou ma niekto skusenost
www.funshirt.sk - skusenosti?
www.funshirt.sk - skusenosti?
caute, len tak by som sa chcel informovat, ci uz z tej sajty niekto nieco bral, a ked hej, tak ci doslo v pohode a pod...
vcera som objednal tricko, malo by dojst do dvoch dni (podla popisu) tak potom napisem... len informativne chcem teda vediet, ci s tou strankou ma niekto skusenost
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam vybijany opasok.Triko po tyzdni obcasneho lezania "obdrzalo" dierky.Ale nosim ho stale.Normalne triko drzi stale.Tie trika su strasne tenke.Aspon tie za 290.Ale inac spokojnost.Nasivky luxus len ma serie ze ked ti daco posielaju a nemaju to tak ti nedaju nijak vediet iba ti pride mensia objednavka
no, ja som bral za 380 (100% bavlna, Heavy Weight, ze nejake hrube) tak snad bude spokojnost... dokedy vam dosiel tovar od objednania?
//chcel som brat to za 180
tak snad to bude v poho... este len tu otazku mi zodpovedzte, do kolkych dni dosli... potomn vam dam po k+, ale utekam na policiu.
//aaa este jedna otazka, ked to je XL, bude to dost velke??? lebo som pozeral v cinaku XXL a aj to bolo ako M v klasickoms hope
//chcel som brat to za 180
//aaa este jedna otazka, ked to je XL, bude to dost velke??? lebo som pozeral v cinaku XXL a aj to bolo ako M v klasickoms hope
Prislo do 3 tyzdnov s tym ze zhanali dalsi tovar ale nezohnali uz tak poslali nekompletne.Bezne to chodi do tyzdna.Kamarat posielal tri krat a trikrat mu prislo vsetko do tyzdna.Ja raz a neposlali vsetko kreteni 
// predpokladam ze si hip hoper.Ja mam 80kg a to triko mi je iba o kusok vacsie akoby som si predstavoval.Visi na mne trocha.Ale tak myslim ze XXL by ti bolo uz moc velke
// predpokladam ze si hip hoper.Ja mam 80kg a to triko mi je iba o kusok vacsie akoby som si predstavoval.Visi na mne trocha.Ale tak myslim ze XXL by ti bolo uz moc velke
jj uz treti krat odtial objednavam vo vecssom mnozstve veci, vzdy vsetko prislo maximalne do tyzdna a pol.. akurat zdy som zatial objednal nasivku marduk a ani raz mi este neprisla
ale to nejak rozchodim.. a co sa tyka triciek za 290 ano robia sa dierky ale mam odtial 4 trika a uz ich nosim cca rok a pol a stale drzia aj farbu aj tvar
az na tie dierky... ale je to prehliadntelne
poslu mail, ked ho uz poslu postou? ci nie?
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 22:26 )
konecne 
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 22:26 )
Vaša objednávka č. 1209588643 z 30.04.2008 bola vyexpedovaná. Číslo balíka je .
V prípade, že Vám do 3. pracovných dní nebude tento balík doručený, prosíme Vás, aby ste sa jeho vydania dožadovali na základe podacieho čísla na príslušnej pošte. Váš balík tam bude určite uložený a na vine bude opäť poštová doručovateľka, ktorá Vás nezastihla doma a nejakým nedopatrením Vám zabudla nechať v schránke "Oznámenie o uložení zásielky na pošte".
*AK STE OBDRŽALI TENTO MAIL A V SCHRÁNKE DO 3. DNÍ NEBUDETE MAŤ OZNÁMENIE O ULOŽENÍ BALÍKA, ALEBO VÁM BALÍK NEBUDE DORUČENÝ, SŤAŽUJTE SA NA POŠTE, PRETOŽE VÁŠ BALÍK TAM URČITE BUDE ULOŽENÝ! POZOR!!! AK SI BALÍK NEVYZDVIHNETE DO 18. DNÍ OD PRVÉHO POKUSU O DORUČENIE, POŠTA NÁM HO PO UPLYNUTÍ TEJTO LEHOTY VRÁTI NAZAD.
Bez logického vysvetlenia, prečo k tomu došlo (prečo balí
-
Soviet
Darca
No asi pred 35dňami som si objednal stadiaľ prívesok..Žiadne správy mi neprišli..Jedine že keď odošlú tak mi príde mail..Nič doposiaľ a to už prešlo sľúbených 30dní.. Písal som im maila..rovno 2..a bez odpovede..Do budúcna budem vedieť že si to radšej kúpim rovno zo zahraničia..Umňa funshirt už nemá podporu..
zavolaj im, maju na stranke aj kontakt... inac, mna tiez celkom vytocili, ked som naschval bral velkost tricka, ktora je skladom, tz., ze ma byt vyexpedovana do 2 dni... objednaval som 30.4. a poslali to vceraSoviet napísal:No asi pred 35dňami som si objednal stadiaľ prívesok..Žiadne správy mi neprišli..Jedine že keď odošlú tak mi príde mail..Nič doposiaľ a to už prešlo sľúbených 30dní.. Písal som im maila..rovno 2..a bez odpovede..Do budúcna budem vedieť že si to radšej kúpim rovno zo zahraničia..Umňa funshirt už nemá podporu..
-
Soviet
Darca
Díki za radu..Zavolal som a dozvedel som sa že daný výrobok už ani nevyrábajú2Pacaveli napísal:zavolaj im, maju na stranke aj kontakt... inac, mna tiez celkom vytocili, ked som naschval bral velkost tricka, ktora je skladom, tz., ze ma byt vyexpedovana do 2 dni... objednaval som 30.4. a poslali to vcera
nj... mne by malo prist tricko dnes, zajtra, ci najneskor v pondelok... dnes neprislo, zajtra pochybujem a v pondelok dufam.Soviet napísal:Díki za radu..Zavolal som a dozvedel som sa že daný výrobok už ani nevyrábajúTo mi je za firma
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2008, 17:19 )
dnes mi doslo, kvalita dobra za tu cenu, som spokojny maximalne.
Re: www.funshirt.sk - skusenosti?
neviete ako je to s postovnym v tomto shope ? po novom by uz postovne nemali uctovat ale ked som tovar pridal do kosika a chcel zaplatit tak mi tam napisalo ze + 3 € postovne..tak neviem teraz....
-
PAuLi3
Darca
NEÚČTUJEME POŠTOVNÉ!!!
OD DNEŠNÉHO DŇA FUNSHIRT DODÁ KAŽDÚ OBJEDNÁVKU NAD STANOVENÝ LIMIT 10,- EUR BEZ ÚČTOVANIA POŠTOVNÉHO! U NÁS PLATÍTE IBA CENU TOVARU, ŽIADNE POŠTOVNÉ ANI BALNÉ!!!
03.05.2011
no ved hej toto som si vsimol ale preco ked uz som chcel tovar objednat mi tam napisalo ze + 3 € postovne ?
Mám dve tričká od nich a spokojnosť. No a ak teraz zrušili aj poštové, o to lepšie.
tiež mám 2 triká od nich ("Graveworm - nUtopia" a druhé také crazy "Kalaschnikov - The greatest hits" so zoznamom krajín kde bolo touto zbraňou zabitých veľa ľudí), obe som kúpil po 5€
za tú cenu som spokojný, na Kalašnikove sa mi síce začal cca po 3mesiacoch párať šev na pleci, ale to bolo minimum opraviť...
takže celkove spokojnosť s touto stránkou, určite ešte dačo objednám
takže celkove spokojnosť s touto stránkou, určite ešte dačo objednám