Co by ste privitali nove na fore???
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No síce to zedituje ale potom tam je zbytočne to červené autoeditŠu-Do napísal:tak urob to co som pisal ako druhe.. napis nieco hned pod neho a autoedit ti to zedituje do toho posledneho a aktualizuje
no toto aj mňa napadlo..lenže ako vravím fungovalo by to len na poslednom príspevku..kebyže edituje predposledný príspevok v téme tak tam by tá možnosť zaškrtnutia už nebola..Ale ak nie tak nie..nech sa vyjadria Vrchníchrono napísal:Práve takú funkciu som chcel navrhnúť audiotrackovi v súvislosti s tou autoedit úpravou, ale potom som si to rozmyslel (určite by sa našlo dosť veľa ľudí, čo by to zneužívalo a len by tým presúvali staré správy medzi nové a ja by som ich musel zbytočne pozerať ešte raz).
Ako presnejsie funguje ta notifikacia? Mala by mi prist SS, ak si ma niekto prida ku priatelom, alebo ako? Zatial ma to totiz nijak neupozornovalo.t0m4s3 napísal:1) Notifikacia o pridani medzi priatelov
Nerozmyslali ste o tom, aby sme si mohli prezerat aj priatelov inych uzivatelov? Napr v kazdom profile by bolo: "Zobrazit priatelov" a po kliknuti na to by sa otvorilo okno s vypisom vsetkych priatelov daneho usera.t0m4s3 napísal:Este nejake navrhy?
-
t0m4s3
Admin
Zatial nijako, este totiz nie je spravena, pozri si lepsie moj "update" postppt napísal:Ako presnejsie funguje ta notifikacia? Mala by mi prist SS, ak si ma niekto prida ku priatelom, alebo ako? Zatial ma to totiz nijak neupozornovalo.
Nerozmyslali, ale implementujeme, snad uz dnes v nocippt napísal:Nerozmyslali ste o tom, aby sme si mohli prezerat aj priatelov inych uzivatelov? Napr v kazdom profile by bolo: "Zobrazit priatelov" a po kliknuti na to by sa otvorilo okno s vypisom vsetkych priatelov daneho usera.Ved nejde predsa o tajne informacie, tak preco take nieco nespravit?
edit: tak uz je to hotove ...
-
audiotrack
VIP
preboha, jedno popoludnie tu nie som a tolko nových veci 
neviem už kto čo písal, nechce sa mi to zase listovať späť, ale boli nejaké veci na ktoré chcem reagovať. Koho to zaujíma a týka sa ho tak si to tu nájde.
k autoeditu: Aktualizuje čas a všetko ostatné aj pri príspevkoch s prílohami. To červené more je tam aby bolo vidno kto si nevie editovať posty. Taká funkcia ako zaškrtnutie že či ho má aktualizovať je kravina (viď chronová reakcia). A nemyslím že edituješ tak často príspevok, ktorý potrebuješ aktualizovať a zároveň má vela príloh.
ku quoting modu: pridanie do nastavení že vždy upozorniť pri citovaní je dobrý nápad, aj som nad nim rozmýšlal. Možno ho časom zrealizujem
t0m4s3: v tom tvojom update poste píšeš pri 5. bode že popup k obrázku. To nie je popup, ale title
tú notifikáciu cez ss by si mohol spraviť, to by bolo fajn
neviem už kto čo písal, nechce sa mi to zase listovať späť, ale boli nejaké veci na ktoré chcem reagovať. Koho to zaujíma a týka sa ho tak si to tu nájde.
k autoeditu: Aktualizuje čas a všetko ostatné aj pri príspevkoch s prílohami. To červené more je tam aby bolo vidno kto si nevie editovať posty. Taká funkcia ako zaškrtnutie že či ho má aktualizovať je kravina (viď chronová reakcia). A nemyslím že edituješ tak často príspevok, ktorý potrebuješ aktualizovať a zároveň má vela príloh.
ku quoting modu: pridanie do nastavení že vždy upozorniť pri citovaní je dobrý nápad, aj som nad nim rozmýšlal. Možno ho časom zrealizujem
t0m4s3: v tom tvojom update poste píšeš pri 5. bode že popup k obrázku. To nie je popup, ale title
tú notifikáciu cez ss by si mohol spraviť, to by bolo fajn
Veľmi sa mi pozdáva mod pridávania priateľov. Napadlo ma, že či by to nemalo väčší mysel, keby sa údaje o priateloch (mail, icq, homepage, etc) dali nastaviť tak, aby ich videli iba moji priatelia (t.j. neboli verejne pristupne pod každym prispevkom) napr. check buttonom v profile "zobraziť sukromne info iba priatelom".
-Myslím, že takáto funkcia by mnoho userov ušetrila zbytočnych spamov na maily a ICQ "prosim pomôž s tym a tym" a zavoreň by boli pristupní svojim priatelom z fóra.
-Vďaka
//tomase: Ok
-Myslím, že takáto funkcia by mnoho userov ušetrila zbytočnych spamov na maily a ICQ "prosim pomôž s tym a tym" a zavoreň by boli pristupní svojim priatelom z fóra.
-Vďaka
To sa da vyriesit tak, ze tu tie udaje proste nevyplnis a priatel ti iba posle SS s prosbou, aby si mu svoje udaje poslal. Ja to tak praktizujem uz dlho a myslim, ze uspesneFrikso napísal:Veľmi sa mi pozdáva mod pridávania priateľov. Napadlo ma, že či by to nemalo väčší mysel, keby sa údaje o priateloch (mail, icq, homepage, etc) dali nastaviť tak, aby ich videli iba moji priatelia (t.j. neboli verejne pristupne pod každym prispevkom) napr. check buttonom v profile "zobraziť sukromne info iba priatelom".
-Vďaka
-
hojko
Site Admin
zarobenie17: Tu to mas - nazov ranku (pocet prispevkov), obrazky si uz domyslis...:
Novice (1)
Amateur (10)
Light Expert (35)
Medium Expert (80)
Expert (140)
Light Star (200)
Medium Star (300)
Star (500)
Light Professional (700)
Medium Professional (1000)
Professional (1300)
King (1600)