MS v hokeji 2008
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
skypej, Lewis, profik: Ano, spravne vidite meno Bokros. Je to trener, ktoreho nemam rad a je mi maximalne nesympaticky, ale co to v kariere uz dosiahol, ci par titulov u nas so Zvolenom a Slovanom alebo v ceskej ligy so Zlinom. Bol asistentom pri repre dva alebo tri roky, skusenosti ma teda dost, nakolko bol pri repre, viedol uspesne kluby a ziskal s nimi aj tituly. V tomto pripade nie je dolezite, ci je ludom sympaticky alebo nie, ale ide o jeho vysledky a pracu. Pokial ho dokazu akceptovat hraci a dosiahne uspechy, tak preco nie??? Myslim, ze Supler je pri repre uz na dne a nema co ponuknut, takze nie je co stratit a podla mojho nazoru bude Bokros najvaznejsi kandidat, dalsim by mohol byt mozno este Hossa... a dovolim si napisat, ze aj Ciger. Ale ak som dobre zachytil spravy, tak Ciger dostal dobru ponuku zo Slovana nemal by ani dovod odchadzat, nakolko jeho plat v Slovane daleko prevysuje plat trenera repre, ma tam o dost lepsie podmienky, ale repre je vyzva a urcite je to snom kazdeho trenera. Osobne vsak povazujem Bokrosa za takeho najvaznejsieho kandidata, napokon uvidime coskoro kto sa stane novym trenerom.
Drago: Nie som trener, aby som dokazal vybrat hracov a nesledoval som to vsetko okolo, ale preco tam neboli hraci z nasej extraligy, ktori boli vo vybornej forme a patria ku kvalitnym hracom, ci uz je to Gron, Spilar, Uram, Kapus alebo aj Bartos..., takychto hracov by som nasiel mozno aj viac v nasej lige..., kvalitnejsich by som nasiel aj v zahranici. Na to akou hviezdou robili Melicharka, ktory za 52 zapasov nazbieral len 11+3, tak strasna bieda podla mna. A co taky Kovacik, ktory premarodoval pol sezony??? Tiez sa mi nepozdaval Skladany, dalsia bieda bol podla mna Podkonicky, ktory tam nemal co robit. A najvacsie sklamanie bol pre mna Kollar, aj ked musim uznat, ze za vykony na konci sezony a pocas play-off si miesto v zostave zasluzil, pretoze mal vybornu formu, ale na MS hral hovno.
Drago: Nie som trener, aby som dokazal vybrat hracov a nesledoval som to vsetko okolo, ale preco tam neboli hraci z nasej extraligy, ktori boli vo vybornej forme a patria ku kvalitnym hracom, ci uz je to Gron, Spilar, Uram, Kapus alebo aj Bartos..., takychto hracov by som nasiel mozno aj viac v nasej lige..., kvalitnejsich by som nasiel aj v zahranici. Na to akou hviezdou robili Melicharka, ktory za 52 zapasov nazbieral len 11+3, tak strasna bieda podla mna. A co taky Kovacik, ktory premarodoval pol sezony??? Tiez sa mi nepozdaval Skladany, dalsia bieda bol podla mna Podkonicky, ktory tam nemal co robit. A najvacsie sklamanie bol pre mna Kollar, aj ked musim uznat, ze za vykony na konci sezony a pocas play-off si miesto v zostave zasluzil, pretoze mal vybornu formu, ale na MS hral hovno.
hojko: Co sa tyka Melicharka, Podkonickeho, ci Skladaneho ( taky tam aj bol
) mas pravdu. No nesuhlasim s Kollarom ( mozno z mojej strany trosku zastrety pohlad ) ale podla mna nehral zle, ak sa teda nedivam na jeho najazdy a podaktore sance, hold ked to nepada tak to nepada, ale ostatne podla mna splnil. Takisto Kovacik, mozno polsezony premarodil, ale pre mna svetly zjav na MS
**2000. post
**2000. post
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional