Posudenie situacie ako na tom som

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja som to urobil tak, ze som jej odhrnul vlasy z tvare, potom ju tak zozadu chytil rukami a opytal sa jej ci ma neuhryzne :D
ale Tebe by som skor radil to formulovat do podoby "smiem?" pocas toho ako sa budes priblizovat k jej peram
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Predstav si situáciu.. vy dvaja.. lavička.. niekde v parku medzi stromami.. nikde nikoho..svetlo mesiaca, alebo pouličnej lampy.. ty ju hladkáš po tvári, pritiahneš si ju k sebe.. a keby si sa jej to spýtal, tak by si najskôr nedostal odpoveď v podobe slov, ale formou bozku.. ale veď rob, ako myslíš.. povedal som Ti to..

//edit: dôležité je to, čo sám uznáš za vhodné.. koľko máš vlastne rokov?.. nejde o nič viac, len o slušnosť a romantiku.. tak podstatné to nie je.. povedal som ti, rob, ako myslíš.. pretože si aj tak myslíš svoje.. keď ti niečo poradím... :roll:
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

preco obaja pisete aby som sa jej spytal, ci smiem? je to az tak dolezite ci co?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

cmuk55 napísal:preco obaja pisete aby som sa jej spytal, ci smiem? je to az tak dolezite ci co?
nic sa prosim ta nepytaj, just Try it! bolo tu popisanych par sposobov ako sa k nej jemne priblizit....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

no dolezite to nieje, ak Ti na to nepovie nic mozes pokracovat, ale ked sa pri tom zatvari nejako zhrozene vies, ze mas prestat a usetris sa omnoho horsej reakcii, ktora by nastala keby si jej dal pusu.
P.S. kto Ti kaze nas pocuvat? :D
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

urcite sa jej to nepytaj proste ju pobozkaj ale normalne nie tak ze sa jej hned pokusis vrazit jazyk hlboko do hrdla :D Ak ti ten bozk nedovoli proste sa uhne. Staci najst len ten vhodny okamih kedy to urobit... GL
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

lol sak ked stebou zabija cas :lol: :D tak ce ta!daj hej pusu nebud srap ja som to tak urobil a mam babu :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

hej ale ty nemas este ani kartu poistenca...
a co takto sa jej opytat ci nechce nieco viac? :) ale kazdopadne najprv skus tu pusu ako tu kolegovia radia :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Vsetci pisete o tom, ake uzasne to bude, ked to cele klapne.
Ale ako sa zachovat, ked uhne, cukne a nastane chvila trapneho ticha?
Ja by som teda vazne nevedel.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

precitaj si par tem a zistis, ze obcas sa neoplati cakat na spasenie. zivot praje pripravenym a odvaznym. ziadne pytanie sa. ziadne zbytocne reci okolo toho. staci len taka kamaratska pusa na licko pri luceni a potom pri druhom malicka pusa na pery (tiez kamaratska). a potom podla reakcie je jasne, ci ta vacsia bude prijata alebo nie.
midnight_man
Guru
Guru

Mastros napísal:Vsetci pisete o tom, ake uzasne to bude, ked to cele klapne.
Ale ako sa zachovat, ked uhne, cukne a nastane chvila trapneho ticha?
Ja by som teda vazne nevedel.
nemyslim, ze nieco take nastane. Ak by predsa tak by som skusil jemne ju chytit za ruku a tak..proste to nejak slusne vyriesit..ale myslim ze chalan nebude musiet nieco taketo riesit ;) dufam
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

No ja si myslim ze pokial je volna a chodievaju spolu von tak minimalne sympatie tu uz su :) a z toho co som cital, ze ked sa uz drzia za ruku atd. tak (nesmelou) pusou nic nepokazi :wink:
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

jozinko volna je, obcas spolu ideme a ked sa jej spytam, tak vzdy ide. drzat za ruku sa nedrzime, len ja som ju minule chytil ked sme sedeli vedla seba a zacal som ju hladit po ruke.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

No pozri, uz len to ze s Tebou ide von vzdy ked sces je fajn, a dava to urcitu nadej.. A pokial mate sympatie a poznate sa aspon kusok tak za pusu by si "po hube" dostat nemal :) Navyse ak dievca k Tebe tiez citi nieco podobne ako Ty k nej tak sa puse potesi. Baby maju najradsej taketo prve nesmele pusy :wink:
midnight_man
Guru
Guru

cmuk55 napísal:jozinko volna je, obcas spolu ideme a ked sa jej spytam, tak vzdy ide. drzat za ruku sa nedrzime, len ja som ju minule chytil ked sme sedeli vedla seba a zacal som ju hladit po ruke.
uz netrap klavesnicu a chod za nou :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

SRneC napísal:...jedina vec co ti to moze pokazit je ze je lesba
ale asi bisexualna, kedže si hadžu pohlady na obe strany :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ale uz tu nefilozofujte lebo vsetci sa len opakuju, id donej :wink: nevyjde neries :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

uz vidim ako to dopadne, zas sa o tom napise 30 stran a typek bud neurobi nic alebo sa tu uz neukaze :roll: no offence ale pisat sem 100x "urob to" "ano urob to" apod len zbytocne zatazuje hojkov server (tak ako tento moj prispevok :D ). proste nech nam napise ako to dopadlo apod ale kym sa ta "situacia" nepohne dalej, vsetko ostatne je zbytocny spam :wink: . a typkovi drzim palce nech uz to dopadne akokolvek nech neklesa na duchu, bud skonci s novou holkou.....alebo tu pravu este nenasiel. tot vse, asi sa uz fakt nudim :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

naco si vytvortil tuto temu? robi ti dobre pocuvat, ze podla toho co pises mas nejaku sancu?
ak budes mat nejaky seriozny problem, napis, no hovadiny tu riesit nebudeme.
Napísať odpoveď