Aku dosku + CPU do 6000SK
-
Lord ANAKIN
Professional
- ja neviem ked mne neseka nic na tomto pocitaci kakze v grafike nebude chyba ako nebude chyba ani v jednom komponente az na monitor lebo je len 17 palcovy crt .. kedze hry hram 1024x768 na full detailoch tak mi nic nechyba ale mam moznost vymenit dosku + procak + ramku tak nemam co riesit ta grafika je dobra , mam ju 6 mesiacov ci kolko tak sa jej urcite tohto roku nezbavim ... a ten procka s ramkou pomozu vykonu ... sice podla mna vyuzitie 2,5 GB ramky este dnes stale nevyuzijem ... takze aj ked bude viac ramky tak to nebude o nic lepsie len ze to budu DDR2
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 0:05 )
aky nazor mate na tuto dosku ?
http://www.amark.sk/free/mp3/lacny/poci ... 5548515079
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tu istu dosku som ti presne odporucil na predoslej strasne vidim ako cekujesLord ANAKIN napísal:- ja neviem ked mne neseka nic na tomto pocitaci kakze v grafike nebude chyba ako nebude chyba ani v jednom komponente az na monitor lebo je len 17 palcovy crt .. kedze hry hram 1024x768 na full detailoch tak mi nic nechyba ale mam moznost vymenit dosku + procak + ramku tak nemam co riesit ta grafika je dobra , mam ju 6 mesiacov ci kolko tak sa jej urcite tohto roku nezbavim ... a ten procka s ramkou pomozu vykonu ... sice podla mna vyuzitie 2,5 GB ramky este dnes stale nevyuzijem ... takze aj ked bude viac ramky tak to nebude o nic lepsie len ze to budu DDR2
-
Lord ANAKIN
Professional
-
cORP.
Addict
pohoda henta doska je v pohode velku vedu zas nemusis kvoli tomu robit myslim ze eto nieje az taky problem vybrat jednoducho ber len dosky gigabyte a asus a myslim ze nadavat nebudes vyhybaj sa MSI,a hlavne doskam FOXLord ANAKIN napísal:- nie cekoval som vsetky vasi rady ale sa mi to uz zacina vsetko pliect lebo snazim sa vybrat co najlepsie a presiel som plno e-shopov tak mi uz s toho prepina ...
indigo: preco sa ma vyhybat doskam MSI ?? na sestrinom pc je MSI a funguje uz 2 roky,
o znacke FOX som nikdy nepocul ale ja by som mu poradil aby sa vyhybal znackam ASRock otrsna firma mal som od nich dosku a bola 3 krat v oprave nakoniec mi vratili peniaze a kupil som si gigabite lebo MSI nemali na sklade
o znacke FOX som nikdy nepocul ale ja by som mu poradil aby sa vyhybal znackam ASRock otrsna firma mal som od nich dosku a bola 3 krat v oprave nakoniec mi vratili peniaze a kupil som si gigabite lebo MSI nemali na sklade
-
cORP.
Addict
no vidis podla mna je zas asrock celkom dobra je to sesterska firma asus a nerobia nekvalitne veci dostal si zly kus a u msi zas dobry u kazdeho vyrobcu to tak je je dobre ze fox nepoznas to este nevies co je odpadFilipito napísal:indigo: preco sa ma vyhybat doskam MSI ?? na sestrinom pc je MSI a funguje uz 2 roky,
-
Lord ANAKIN
Professional
- ja som mal msi a pohoda nemozem sa na nu stazovat slapala v pohode ... skor tiez mam horisie skusenosti s ASROCK ..... podla mna by som dokazal vyzit aj s doskou za 1500sk co by zobrala procak aky chcem + 2 moduly na 2x2gb ramku .... jeden PCIe slot na grafiku + este par rozsirujucich ... zo 3 sata konektory na sata + jeden na ata + aspon 4 usb a boli by 
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 2:14 )
- heh preplo mi trosku a neudrzal som sa na uzde pri objednavani a skoncil som nakoniec pro ASUS P5KC - P35/ICH9 + INTEL Core 2 Duo E8200
tieto dve veci nechcem menit najblzsie aspon 2 roky ... ked tak potom daco pretaktovat procak po roku ked bude prestavat s dychom ... taktovat ho asi nema zmysel mometalne ...
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 2:14 )
- heh preplo mi trosku a neudrzal som sa na uzde pri objednavani a skoncil som nakoniec pro ASUS P5KC - P35/ICH9 + INTEL Core 2 Duo E8200
-
Lord ANAKIN
Professional
tak je jasne ze clovek nikdy neviem co sa mu pritrafi ked bude dobra moznost to predat a kupit nieco este lepsie tak sa branit nebudem ale drahsie veci sa tazsie predavaju za posledny rok to bude uz 3 doska s procakom co sa objavi v mojej zostave ale skor najblizsie co sa bude menit je novy LCD monitor , dokupovat disk , potom az grafika .... nehram v poslednom case az tolko hier aby som potreboval neviem aku masinku a mam taky pocit ze s tou kupou som to aj trosku prehnal a mal som sa uskromnit s 7200 a lacnejsou doskou ....
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 14:51)
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 14:51)
Hojko a vidis silne slova ale boli pravdive .... dodnes mam ten procak a nemenim ho menit ... doska sa bohuzial nezhodla s novym zdrojom takze je v reklamacke a budem ju teda menit ... ale ani ju netrebalo nemal som tu potrebu .... samozrejme grafika je uz nova ... dokupeny disk a aj LCD monitor cize som to vsetko pekne trafil ...hojko napísal:V dnesnej dobe hovorit o tom, ze tieto veci nechces menit najblizsie dva roky, tak to su silne slova.
Re: Aku dosku + CPU do 6000SK
Neviem ci si si to uz aj kupil, ale ja ti odporucim takuto variantu.
GIGABYTE MA790X-UD3P
AMD Athlon II X3 435 2.9GHz
Vlastnim tento procesor a nemozem na neho povedat nic zle. Mam ho taktnuty na 3.49GHz a v hrach pocitujem velkre rozdiely oproti mojmu staremu Athlonu X2 5600+ 2.8GHz. Ak mas nejake otazky pytaj sa.
3D Mark 06 CPU skore 3919 (Athlon II X3 435 @ 3.6GHz)
3D Mark 06 CPU skore 2100 (Athlon X2 5600+ 2.8GHz 90nm)
Myslim ze to je lepsia alternativa ako Dvojjadro od Intelu.
GIGABYTE MA790X-UD3P
AMD Athlon II X3 435 2.9GHz
Vlastnim tento procesor a nemozem na neho povedat nic zle. Mam ho taktnuty na 3.49GHz a v hrach pocitujem velkre rozdiely oproti mojmu staremu Athlonu X2 5600+ 2.8GHz. Ak mas nejake otazky pytaj sa.
3D Mark 06 CPU skore 3919 (Athlon II X3 435 @ 3.6GHz)
3D Mark 06 CPU skore 2100 (Athlon X2 5600+ 2.8GHz 90nm)
Myslim ze to je lepsia alternativa ako Dvojjadro od Intelu.
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Aku dosku + CPU do 6000SK
kupil som to davno a nedam na to dopustit .. procacik mam dva roky a tento rok som vymenil dosku za asus rampage formulu a taktol som ho na 3.00GHz ... vsetko mi ide na full cize pohoda , plus procak ani velmi netopi cize som spokojny lebo mam peknu tichu zostavicku ...