Klasická hudba...
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mam zopar pesniciek v mp3 take tie otrepane klasiky ktore kazdy pozna a rad si to raz za cas pustim. najme pri sobotnom upratovani izby. taky wagner je pri utierani prachu brutal. ale myslim to vazne. zaden vtip, rad si to vypocujem v sobotu doobedu.
takze ak tak wagner. a co este milujem je hudba johna williamsa. respect.
takze ak tak wagner. a co este milujem je hudba johna williamsa. respect.
-
curious
Light Star
počúvam klasiku(občas) keď sa treba odreagovať a upokojiť a najradše mám túto slkadbu
http://www.youtube.com/watch?v=KRhIJQRL0Eg
J.S.Bach-Air..bolo to aj vo filme se7en a mal som pri tom riadné zimomriavky
J.S.Bach-Air..bolo to aj vo filme se7en a mal som pri tom riadné zimomriavky
-
Mrs_the_Hell
Amateur
-
The Calvin
Star
-
in your world
Light Star
-
axxis
Addict
Jin: tak prve dva mi s klasickou hudbou nespaja nic okrem toho, ze hraju na nastrojoch typickych pre symfonicke orchestre. Viac ako klasicka hudba mi to pripomina nejaky ambient.
K poslednej menovanej: kuk sem
metal archives len potvrdzuje moje tvrdenie o o tom, ze neoklasika hudba patri metalu
K poslednej menovanej: kuk sem
-
jin
VIP
100 ľudí 100 chutí - napr. pre mňa je Kronos Quartet jasná neoklasika (check Requiem for a Dream OST). Max Richter je už diskutabilnejší, ale často neoklasika skĺza do ambientu. A áno, Dark Sanctuary potvrdzuje tvoju teóriu o metale, ale zasa je metal a metalaxXis napísal:Jin: tak prve dva mi s klasickou hudbou nespaja nic okrem toho, ze hraju na nastrojoch typickych pre symfonicke orchestre. Viac ako klasicka hudba mi to pripomina nejaky ambient.
K poslednej menovanej: kuk semmetal archives len potvrdzuje moje tvrdenie o o tom, ze neoklasika hudba patri metalu
-
seth82
Darca
Vidim, ze zaujimave forum. Inspiracia dobre padne. Klasiku mam rad, preto som sem aj zabrdol. Mam jej vyse pol terabyte, chvilu mi potrva, kym to vsetko vypocujem. A co pocuvam najradsej? Moj vkus bol formovany americkymi filmami, ktore vysielala ORF a ktore mi otec prekladal z nemciny. Preto holdujem novsim stylomvaznej hudby, t.j. cca od polovice 19. storocia neskor, osobitne milujem hudbu 20. storocia. A samozrejme, nadalej som verny filmovej hudbe, ktoru sa snazim oneskorene mapovat. A ktori su moji najoblubenejsi skladatelia? Z tych "starsich" je to Cajkovsky, od ktoreho sa da pocuvat prakticky vsetko. Medzi tymi "novsimi" je to Alban Berg, ktory pisal tzv. atonalnu hudbu. Z hladiska bezneho posluchaca asi divocina, ale ja som bol nou fascinovany odprveho momentu prave vdaka tomu, ze aj na takejto hudbe sa neskor vystavala filmova hudba. A, samozrejme, nemozem zabudnut na Gustava Mahlera, ktory pojal vsetku bolest tohto sveta.