Ake podsvietenie?
Ake podsvietenie?
ake podsvietenie do interieru aj na podvozok auta
su dobre tieto osvetlovacie pasi?
http://tuning.autodoplnky.cz/osvetleni- ... r-s3164377
su dobre tieto osvetlovacie pasi?
http://tuning.autodoplnky.cz/osvetleni- ... r-s3164377
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ten neon som mal nalepeny pod zadnym pkatom 2 kusy.... svietit svieti ale aby si ho dal pod auto zabudni ..... je slaby nato....normalne diodove neony kupis uz za 2 000,- a kvalitne za 3600 a fakt svietia peckovo.
svagor ma pod svojim autom modre ale cervene sa mi pacia viac...no su na dialkove ovladanie s mnoho funkciami a napojene este na audiosustavu....je to celkom sranda
ja som mal kedysi pod skodovkou 10 hmloviek
mam aj video a ziadny neon tak nesvietil
len ked som ich zapol tak mi zbledli stretavacie svetla a radio blikalo na max hlasitosti
no vyzeralo to ako UFO 
svagor ma pod svojim autom modre ale cervene sa mi pacia viac...no su na dialkove ovladanie s mnoho funkciami a napojene este na audiosustavu....je to celkom sranda
ja som mal kedysi pod skodovkou 10 hmloviek
Vyzeraš preto ako vianočný stromček lebo budeš celý svietit z vonka z vnútra..pepo napísal:neony modrej farby a auto peugeot 206 GTi
a ten neon 30 cm tak ten ide do vnutra ..
ale chem vedet ci to svieti v pohode no ale chem aj pasi na vonok samoska ze vacsej dlzky len ci sa to oplati....
a preco vyzeram ako vianocny stromcek??
Ktéme Kúp na auto z vonka normáne trubice diódové a do vnútra niečo slabšie tam nepotrebuješ niečo extra vysoko svietive..a do akej ceny by to malo byť?
tak a co do vnutara do vnutra som chel pouzit tie pasi bo tiez v nutry nechcem uplne svetlo take intimco aby to bolo vidiet ale zasa aby to neziarilo moc a z vonka jednoznacne teda daky neon diodovy ..
len poradte ake teda bo tak do podsvietenia by som chel dat maximalne 3 000 sk interier aj exterier:
cize co som ja rozmysla tie pasiky 30 cm do vnutra 2 kusi a pod auto som rozmyslal aj nad 1 neonom ledkovym tak 120 cm ..
neviem necham si poradit radsej
len poradte ake teda bo tak do podsvietenia by som chel dat maximalne 3 000 sk interier aj exterier:
cize co som ja rozmysla tie pasiky 30 cm do vnutra 2 kusi a pod auto som rozmyslal aj nad 1 neonom ledkovym tak 120 cm ..
neviem necham si poradit radsej
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
za prve -> http://www.hojko.com/neony-pod-autom-t8 ... dsvietenie
a inak sam nejako neony nemusim, podla mna to vacsine aut na image nepridava .. kvalitne spravene neony som videl iba par krat .. pomaly na kazdom aute vystupuju spod prahov a neveim coho a vidno trubice a tak .. ked tak pekne zamaskovane, decentne, nie moc svietive ... a v interieri to uz vobec nie .. veci ako neony v noci a hlasna hudba moc neprispievaju bezpecnosti .. viezol som sa v aute s interierovyn neonom a ako spolujazdec som moc toho von z okna nevidel, hoci boli trubice pod nohami ... takisto pochybujem ze vidno cez interierovy spatak ...
... ale ked uz predsa nejaky "svetelny styling" tak kvalitne klasicke neony, fakt dobre ustavene pod autom, neviem ake su hentie diodove, ale ja tomu moc neverim .. videl som ochcáfku na hlínách f tédéíčku f metle a f plnke co mala zrejmä podobnú svietivu techniku a vyzeralo to fakt jak na vianoce .. zdroje svetla boli evidentne moc daleko od seba, pretoze plocha pod autom nebola osvetlena rovnomerne a bolo videt svetle a tmave flaky ... svetelný výkon podla vsetkých pofidérny (lebo nebol jak vo FF), ale podla mna dobry, lebo moc netahal oci
...
... u nas v PB isteho casu jazdil aj "kvalitne" poriešený accent zelenej farby so zelenym neon-wannabe-ultra-light, cize nejakou starou lampou priemyselneho typu, ktora mala sklo zafarbene na zeleno a bola len tak ledabolo zavesena na viditelnom mieste pod autom
...
btw.: este jedna specialitka, ked ma niekto vela penazi na vela drahych ale kvalitnych diod -> Osram (myslim) ma teraz dobre vysokosvietive diody s menitelnou farbou (vysvietia hociaku farbu aku vytvoris cez windowsacky mix farieb) -> kazda dioda je tvorena z troch malych diod podla schemy RGB
a inak sam nejako neony nemusim, podla mna to vacsine aut na image nepridava .. kvalitne spravene neony som videl iba par krat .. pomaly na kazdom aute vystupuju spod prahov a neveim coho a vidno trubice a tak .. ked tak pekne zamaskovane, decentne, nie moc svietive ... a v interieri to uz vobec nie .. veci ako neony v noci a hlasna hudba moc neprispievaju bezpecnosti .. viezol som sa v aute s interierovyn neonom a ako spolujazdec som moc toho von z okna nevidel, hoci boli trubice pod nohami ... takisto pochybujem ze vidno cez interierovy spatak ...
... ale ked uz predsa nejaky "svetelny styling" tak kvalitne klasicke neony, fakt dobre ustavene pod autom, neviem ake su hentie diodove, ale ja tomu moc neverim .. videl som ochcáfku na hlínách f tédéíčku f metle a f plnke co mala zrejmä podobnú svietivu techniku a vyzeralo to fakt jak na vianoce .. zdroje svetla boli evidentne moc daleko od seba, pretoze plocha pod autom nebola osvetlena rovnomerne a bolo videt svetle a tmave flaky ... svetelný výkon podla vsetkých pofidérny (lebo nebol jak vo FF), ale podla mna dobry, lebo moc netahal oci
... u nas v PB isteho casu jazdil aj "kvalitne" poriešený accent zelenej farby so zelenym neon-wannabe-ultra-light, cize nejakou starou lampou priemyselneho typu, ktora mala sklo zafarbene na zeleno a bola len tak ledabolo zavesena na viditelnom mieste pod autom
btw.: este jedna specialitka, ked ma niekto vela penazi na vela drahych ale kvalitnych diod -> Osram (myslim) ma teraz dobre vysokosvietive diody s menitelnou farbou (vysvietia hociaku farbu aku vytvoris cez windowsacky mix farieb) -> kazda dioda je tvorena z troch malych diod podla schemy RGB
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no tie pasi by som hlanvne chel do interieru bud pod sedacku alebo zo spodu ako su pedale alebo v urovni kolien.
no kto sa vyzna a ma skusenost ..
a inak k tomu podsvietenie no 100 ludi 100 chuti a kazdy ma rad daco ine a ja zasa ked sa mi to paci tak si to spravim a j anechem aby som chodl vysvieteny ja skor daco take decentne. niekomu sa paci to a to druhemu zasa nie ...
A si myslim ze kazdy si robi podla svojich moznosti keby som milionar tak sa ani nepytam kupim a hotovo
he
no kto sa vyzna a ma skusenost ..
a inak k tomu podsvietenie no 100 ludi 100 chuti a kazdy ma rad daco ine a ja zasa ked sa mi to paci tak si to spravim a j anechem aby som chodl vysvieteny ja skor daco take decentne. niekomu sa paci to a to druhemu zasa nie ...
A si myslim ze kazdy si robi podla svojich moznosti keby som milionar tak sa ani nepytam kupim a hotovo
č. 116/1997 Z.z.marian152 napísal:ked na to bude mat atest tak nie. Ukaz mi vyhlasku v ktorej je to zakazane.
VYHLÁŠKA
Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky zo 17. marca 1997 o podmienkach premávky vozidiel na pozemných komunikáciách
§40 Osvetlenie vozidiel
ok
atd atd. cize ak to nemas vyslovne povolene tak to tam nesmies mat.§ 40
Osvetlenie vozidiel
(1) Na vozidle sa môžu použiť len také svetelné zdroje a zariadenia, ktoré sú pre druh a kategóriu vozidla predpísané alebo povolené. Svetelné zdroje a zariadenia na vozidle musia spĺňať podmienky ustanovené osobitným predpisom. /65/
(2) Na vozidlo možno namontovať len povolené svetelné zariadenia za predpokladu, že nebudú v uhle 15 smerom von od obrysu vozidla vyžarovať dopredu červené svetlo a dozadu biele svetlo okrem svetiel určených na osvetlenie vnútorného priestoru vozidla. Dodatočne možno na vozidlo namontovať povolené svetelné zariadenia na označenie vozidla, najmä vozidla taxislužby, vozidla hromadnej verejnej dopravy (presvetlené smerové a číselné tabule), sanitného vozidla (označenie červeným krížom v bielom poli) smerom dopredu a dozadu a vozidla, na ktorom sa vykonáva výcvik vodičov. Takéto svetelné zariadenia musia vyžarovať svetlo nepremennej farby.
(3) Poloha svetelných zariadení a geometrická viditeľnosť jednotlivých svetiel musia spĺňať podmienky ustanovené osobitným predpisom. /66/
(4) Svetelné zariadenia musia byť na vozidle umiestnené tak, aby sa ich poloha a referenčné osi samovoľne nemenili. Poloha svetelných zariadení sa určuje pri pohotovostnej hmotnosti vozidla a zaťažení sedadla vodiča hmotnosťou 75 kg. Dodatočne namontované svetelné zariadenia musia byť na vozidle umiestnené tak, aby nenarúšali výhľad z miesta pre vodiča ani ustanovenú geometrickú viditeľnosť ostatných svetelných zariadení.
(5) Vertikálne nastavenie sklonu svetlometov so stretávacím svetlom, okrem motorových vozidiel kategórie S, sa meria pri státí v rozsahu od pohotovostnej do celkovej hmotnosti vozidla, pričom sklon musí byť v rozsahu -0,5 % až -2,5 % a žiadny bod osvetlenej plochy ležiacej v rovine vozovky vľavo od pozdĺžnej zvislej roviny prechádzajúcej stredom zdroja stretávacieho svetla nesmie byť ďalej ako 115 m od predného obrysu vozidla. Takéto zariadenie musí byť ovládateľné z miesta vodiča alebo musí pracovať samočinne. Hodnota základného nastavenia stretávacích svetiel s príslušným symbolom musí byť uvedená v blízkosti svetlometov alebo na štítku výrobcu, ako aj v návode na obsluhu vrátane schémy nastavenia zariadenia stretávacích svetiel.
(6) Každá dvojica toho istého druhu vonkajšieho svetelného zariadenia musí byť na vozidle, ak nie je v tejto vyhláške ustanovené inak, umiestnená súmerne v pozdĺžnej strednej rovine vozidla v rovnakej výške nad vozovkou a musí vykazovať rovnaké svetelné parametre a farebné odtiene.
(7) Všetky vonkajšie svetelné zariadenia v činnosti musia svietiť stálym a neprerušovaným svetelným tokom okrem smerových svetiel (§ 45) a zvláštnych výstražných svetiel (§ 4).
-
Stenky
Professional
prepac ale farebny neon v hocijakej podobe a na hocicom by som zaradil medzi top 10 najgycovejsich a najzbytocnejsich veci sveta. a ty si to chces dobrovolne montovat na auto..... daj si radsej brmbolce na vyfuk a spataky, budes vyzerat ako mensi saso 
a trocha gramatiky na tuzingovej scene by tiez nezaskodilo
a trocha gramatiky na tuzingovej scene by tiez nezaskodilo