Zrýchlenie databázy
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zrýchlenie databázy
Ahojte, prosím vás neviete ako zrýchlim a zvačším výkon svojej MySql databázy? ďakujem ... mám phpbb3
-
xivo
Light Professional
Re: Zrýchlenie databázy
PhpBB DB nezrychlis nijako, ta ja maximalne optimalizovana.SlivkaDesign napísal:Ahojte, prosím vás neviete ako zrýchlim a zvačším výkon svojej MySql databázy? ďakujem ... mám phpbb3
Problem mas skor s webhostingom a ich konektivitou popripade zatazenim ich serveou ... kde hostujes ?
-
SlivkaDesign
Light Star
no tak určite tam problém nebude .... www.servage.net
-
xivo
Light Professional
Ja ti iba chcem povedať že keď je databáza navrhnutá, optimalizovaná na svoj účel niet ako zvýšiť jej výkon. takže hľadaj iba vyššie ako na urovni DB. To jest HW.SlivkaDesign napísal:no tak určite tam problém nebude .... www.servage.net
-
SlivkaDesign
Light Star
-
mastermind
VIP
ale no. xivo, netaraj. to kde si pocul ze sa neda pomoct rychosti?
znova vybuildovat indexy, urobit si execution plany jednotlivych dotazov, zistit ci su vsetky zoptimalizovane, prepocitat vnutorne statistiky tabuliek a pomoct tak optimalizatoru vybrat tu najlepsiu moznost vykonavania.
ak su tam nejake custom mody, pozriet co za operacie robia. Ci to nerobia na nezindexovanych poliach atd atd atd.
preco si myslis, ze existuju databazovi administratori? myslis, ze it firmy nemaju kde vyhadzovat peniaze?
znova vybuildovat indexy, urobit si execution plany jednotlivych dotazov, zistit ci su vsetky zoptimalizovane, prepocitat vnutorne statistiky tabuliek a pomoct tak optimalizatoru vybrat tu najlepsiu moznost vykonavania.
ak su tam nejake custom mody, pozriet co za operacie robia. Ci to nerobia na nezindexovanych poliach atd atd atd.
preco si myslis, ze existuju databazovi administratori? myslis, ze it firmy nemaju kde vyhadzovat peniaze?