Kolko ste schopny minut kreditu do mesiaca.
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Mek
Addict
no ak by som to mal vypocitat... hmm mne staci 300 na rok (dobre citate), tak to je... 300/12 = 25 skk na mesiac
je to tym, ze telefonujem malo, a velmi kratko, a sms posielam tiez malo. Telefon mam na to, aby som bol na prijme a ked potrebujem nieco vybavit, tak uprednostnim mail, icq, skype...
a teraz vdaka nasmu ruzovemu operatorovi budem musiet dobijat kazde tri mesiace aby mi neprepadla karta, slakcibol, zdieraci

je to tym, ze telefonujem malo, a velmi kratko, a sms posielam tiez malo. Telefon mam na to, aby som bol na prijme a ked potrebujem nieco vybavit, tak uprednostnim mail, icq, skype...
a teraz vdaka nasmu ruzovemu operatorovi budem musiet dobijat kazde tri mesiace aby mi neprepadla karta, slakcibol, zdieraci
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Do 50 Sk, niekedy ani korunu.
Nerád používam mobil/GSM operátorov, preto tak málo (snažím sa ho nepoužívať). Je to nechutne drahá záležitosť, najmä keď počúvam, aké kecy zvyknú ľudia idúci na ulici do telefóniku hovorť - vtedy pomer užitočných informácií a pretelefonovaných peňazí sa blíži k nule
. Obzvlášť niektoré výrečné mladé dámy zvyknú mávať vysoké účty za mobil: slečna dostane chuť a rozhodne sa zavolať svojmu priateľovi - myšlienka ako taká je relativne pekná; to by bolo ešte v poriadku, len keby hovory neboli drahé a na konci mesiaca účet neprevyšoval vysoko tisíc korún. A pre študenta občasne brigadujúceho platiť frajerke z lásky pravidelne dvojtisícový účet za paušál/kredit nie je vôbec jednoduché
.
Jedinú výhodu vidím v pokrytí signálom, ktoré je takmer dokonalé.
Preferujem osobný kontakt alebo rôzne spôsoby komunikácie cez internet, než telefonovanie (ako mobilové, tak i v pevných sieťach).
Nerád používam mobil/GSM operátorov, preto tak málo (snažím sa ho nepoužívať). Je to nechutne drahá záležitosť, najmä keď počúvam, aké kecy zvyknú ľudia idúci na ulici do telefóniku hovorť - vtedy pomer užitočných informácií a pretelefonovaných peňazí sa blíži k nule
Jedinú výhodu vidím v pokrytí signálom, ktoré je takmer dokonalé.
Preferujem osobný kontakt alebo rôzne spôsoby komunikácie cez internet, než telefonovanie (ako mobilové, tak i v pevných sieťach).
-
lekoklatik
VIP
Mamca nieco viac ako rok dozadu si brala pausal a dostala k tomu aj ja neviem daky fix, ze na hocijaku kreditnu kartu dojde mesacne 200, tu kartu pozuvam ja, ako staci mi to, asi dva krat som si dobil kredit mimo toho, ale s 200 Sk mesacne v pohode vyzijem... no ale nevyzil by som, kebyze sem tam neurobim telefonat z ineho telefonu, alebo z domacej pevnej linky od Antiku, kde mam predplatenych 20 minut na mobil a 70 minut na pevnu...