promocie..Bc....darcek

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tajomná
Amateur
Amateur

promocie..Bc....darcek

Príspevok od používateľa Tajomná »

prosim poradte.ale nechcem pocut take odpovede ze typu manzetove gombiky a podobne..musi byt aj nieco ine co by sa dalo kupit..nechcem este nic drahe kedze ide iba o Bc a ako ho poznam..isto by povedal ze zbytocne prehanam..chcem nieco pekne.nie drahe a aby mal z toho radost...strasne ho bavia auta..hokej...aj do pc sa celkom rozumie..a chcem sa este spytat ze vacsinou sa davaju kvety...davaju sa aj muzom??? ci je to divne???...nemozem len tak prist na prazdno :( aby som sa necitila hlupo...je tu aj ten problem ze on nie je z mesta co ja a este jeho rodicov som ani nevidela a tam ich spoznam..a chcem urobit dobry dojem aj..no je to na figu..ide aj o to ze on je moj prvy a nemam skusenosti so zoznamovanim sa s rodicmi :D tak prosim poradte .. dakujem pekne ;)
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

http://www.hojko.com/co-mu-kupit-t54570.html
teda neviem ci sa to k promociam hodi, ale snad tam nieco najdes..
Tajomná
Amateur
Amateur

toto som uz citala....moc si nepomohlo..kazdy len pise o tom ze ju, sex alebo nezalezi na velkych darcekoch ze hoci aj privesok..ale pane boze..ide o promocie..ja sama nie som za velke dary potesi ma fakt vsetko pokial je to od neho ale tak prosim vas o konkretne veci nie tak vseobecne..ze malickosti a podobne..a ze jej laska a ze budeme spolu a tak..diiiiik
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

voda po holeni alebo nejaka lepsia vonavka, ktora by sa obom pacila, je myslim fajn vec :)
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dar

Príspevok od používateľa jankyi »

Zdravím ťa...Čo je zlé na manžetových gombíkoch? Mňa osobne by potešili a myslím si, že toto je typ darčeka, aký by mal byt darovaný ku promóciám. Keďže ide o príležitosť spojenú so štúdiom, nemal by to podla mňa byť žiadny uletený darček, naopak niečo klasické a symbolické, inak povedané pre chlapa :). Vravela si, že sa zaujíma o autá, preto by sa mohol zaradovať nejakému modelu. Osobne by som potom odporúčal maketu skôr luxusného ako športového auta. Myslím si, že je to vhodnejšie a táto varianta je celkom finančne prijateľná. Toľko odo mňa, snáď ti ostatní ešte niečo poradia:).
Tajomná
Amateur
Amateur

ide o to ze ide iba o bakalara..tak neviem ci su manzetove gombiky vhodne a podla mna sa pre nho nehodia a este mi nikto zvas neodpovedal na tie kvety
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

kvety nechaj na inych ;)

//
jankyi napísal:Mimochodom, niekto tu spomenul voňavku - skvelá voľba:).
ja ti dam niekto :D...mas v teme par prispevkov a uz sa ti to pletie? :P
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Keby išlo iba o cenu, manžetové gombíky sa dajú kúpiť pohodlne do 500-1000 Sk, čo nie je podľa môjho názoru prehnané, ale už som s nimi asi otravný:). Pochopiteľne, ak tvoj partner nerád nosí oblek alebo iba raz za uhorský rok, manžetové gombíky mu budu asi zbytočné.

Čo sa kvetov týka, chlapovi kvety kúpiť kľudne môžeš, ale aj nemusíš. Avšak keď sa už pre ne rozhodneš, daj si pozor aj na ich výber, napr. nekupuj mu ruže, tie nie sú pre pánov veľmi vhodné. Tiež to nemusí byť veľká kytica, ktorá je viac typická pre ženy, povedal by som, že stačí aj jeden kvet decentne ozdobený;).

Mimochodom, niekto tu spomenul voňavku - skvelá voľba:).
Tajomná
Amateur
Amateur

ano ... vonavka je skvela volba..ale ...no manzetove gombiky ozaj nevyuzije..mozno keby koncil ing..ale bc to este nie ....
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

vies poradim ti neake elegantne panske hodinky daju sa kupit aj do 1000 sk. A schodzky s rodicmi sa neboj proste bud uvolnena a sama sebou a postuduj trochu trade o bontone. ja som bol pri prvom stretnuti s rodicmi jednej mojej byvalej uplne rozklepany ale nakoniec vsetko dopadlo dobre .
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tusken: Podľa mňa pri pánskych hodinkách do 1000 Sk nemôže byť o elegancii reč a možno to vyznie trocha divne z mojej strany, ale myslím si, že darovať 21-22 ročnému chalanovi hodinky za 900 Sk je trochu smiešne.

Napadá ma ešte jeden darček - cigara vyššej kvality v peknom alumíniovom púzdre;).

// Tak tak Fabo, nie každý by sa cigare potešil, ale fľaši kvalitného vína snáď neodolá nik, zároveň by ste si ho mohli vychutnať aj s partnerovými rodičmi pri stolovaní;).

www.wineshop.sk
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Cigara je dobry napad, ale musi to byt clovek ochotny ju s radostou priat, a musim povedat ze je mnoho takych, ktori sa jej nepotesia. Ja by som uvazoval napr. o znackovom pere - Parkery sa daju kupit uz od cca 1000 korun tiez, a je to k promociam vhodne podla mna...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no keby mi dal niekto pero a vedel by som ze v obycajnom pere je 1000 sk tak by som asi radsej chcel triko za 350,-
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Srnec, si praktický človek:).

Najlepšie ale svojho partnera aj tak pozná Tajomná, ona by sa mala rozhodnúť medzi praktickým darčekom alebo symbolikou.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

aka je uz len pero symbolika? ak sa spoznali pri kupe pera tak nepoviem ...inak je to len darcek aby nejaky bol a splnal podmienky ze to:

a) nieje akasi recesia
b) bol drahy
c) posobil nóóóbl

inak cloveka potesia aj take veci co sa nedaju lahko zohnat ...nieco ze objednavky alebo tak zo zahranicia
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja si však nemyslím, že dar ku promóciám by mal symbolizovať určitý okamih vzťahu, podľa môjho by nemal mať so vzťahom nič spoločné. Je to osobný úspech spojený so štúdiom, tam by som teda hľadal aj tú symboliku :wink: .

asi sme trochu OT nie?
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Podla mna je to pero velmi vhodne a osobne by ma taky dar urcite potesil...Priklanam sa k tejto moznosti :wink:
Tajomná
Amateur
Amateur

prosim ludia radte uz sa to blizi a ja este stale neviem co mam kupit....velmi vas prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...vacsina ludi mi vravi ze hodinky su prehnane..no veci okolo tisic alebo az nad.a podla mna vobec..ja vobec neviem co mam robit..ale tak nechcem sa citit trapne ze mu nic nedam viete no .. ALE NEZABUDAJTE ZE TO KONCI Bc. nie Ing. tak to nemusi byt nieco take ze vau..ale chcem aby potesilo hlavne..a este raz sa pytam..kvety kupit??? ja si myslim ze ano..co vy na to?
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

thaaakze: a) ak fajci, tak asi nejaky ten Zippo
b) ak nefajci, tak asi flasku vina / šampusu
c) nefajci, nepije ?? kup mu Bibliu ... :D just kidding ...
P.S. a co ten sex ? ved ten neni drahy, urcite by sa potesil si myslim :smt042
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

pesinko2468 napísal:...
P.S. a co ten sex ? ved ten neni drahy, urcite by sa potesil si myslim :smt042
A co na neho skoci rovno v skole a hupnu na to na zachod?? :roll:

K teme: Ja budem tiez koncit teraz Bc. priatelka mi uz nieco kupila, ale neviem co takze to ti nepoviem, ale kvety by som dostat moc nechcel, co ja viem pre chlapa...ani tie manzetove gombiky, bo ja a oblek, tak maximalne na svadbu, pohreb, statnice, atd...
Ta cigara je dobry napad, dobre vinko, ak je fajciar tak nejaky elegantny zapalovac, aj model nejakeho auta by bol fajn si myslim, mozno ak nosi prstene, pripadne nejaku retiazku na ruku. Hovorila si ze ho bavi hokej tak ma urcite nejaky oblubeny slovensky extraligovy team tak skus siahnut aj sem (sal, dres, ...). Dolezite, ze tam budes to ho potesi urcite najviac...
Napísať odpoveď