nikdy som nic take ako metro nevidel.. ani elektricky.. trolejbusy hej, ale to je mrte stare.. a neviem ako sa to vola.. a je to mrtna kktina.. pretoze grafika ziadna...
Elektricky su tiez, ale len Beta (ci alfa) verzia. Trolejbusy robil slovak a volalo sa to simTr. Skoncil s tym z dovodu nedostatku casu, co je velka skoda.
bloodko napísal:Elektricky su tiez, ale len Beta (ci alfa) verzia. Trolejbusy robil slovak a volalo sa to simTr. Skoncil s tym z dovodu nedostatku casu, co je velka skoda.
A nevieš ako sa ta hra o elektrickach vola???
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2008, 20:48 )
Šu-Do napísal:zle zaradena tema..
nikdy som nic take ako metro nevidel.. ani elektricky.. trolejbusy hej, ale to je mrte stare.. a neviem ako sa to vola.. a je to mrtna kktina.. pretoze grafika ziadna...
aj v Locomotion mozes stavat elektricky a busy a ak si dobre pamatam daju sa stiahnut aj trolejbusy.
uzkorozchodna, elektrifikovana a normalna zeleznica su samozremost.
ale ked simulatorom myslis "soferovanie" tak to netusim
Lepsi je Bus Driver, ten Bus simulator je o nicom.
A sheep ma pravdu s tym MS Train simulatorom - existuje vela map a vlakov, ktore si tam mozes dodat, staci pohladat na nete a urcite najdes prazske metro
Sheep napísal:zozen si Trainz railroad simulator a stiahni do neho modely elektriciek a metra ci inych mestskych zeleznic a hraj sa
dokonca je tam jedna mapa kde normalne jazdis s elektrickou podla casu
A kde sa daju tie modely stiahnut????
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 19:52 )
No tak ja som tu hru o elektrickach nasiel aj som si ju stiahol a nainstaloval ale doteraz neviem ako sa ovladaju tie elektricky....nevieto niekto???
mianto321 napísal:A kde sa daju tie modely stiahnut????
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 19:52 )
No tak ja som tu hru o elektrickach nasiel aj som si ju stiahol a nainstaloval ale doteraz neviem ako sa ovladaju tie elektricky....nevieto niekto???