EDIT: Technická otázka, čisto zo zaujímavosti: je to kvôli tomu, lebo pri tvorbe Hojka sa s niečím takým nepočítalo? Muselo by sa do značnej miery prekopať, aby to mohlo byť implementované?
//Šu-Do - tak potom to zalezi od ranku a poctu prispevkov toho kto si ma pridal..
//t0m4s3 - nezalezi, je to nastavene "napevno"
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2008, 15:34 )
isla by urobit podobna vec ako je na lamkach ? zoradit abecedne.. (priloha)
pri hladani je to celkom uzitocne
Nedalo by sa spraviť niečo ako je napríklad na youtube že obľúbené videá, tak tu by to bolo že obľúbené príspevky?? Človek by pri príspevku niečo klikol a pridalo by mu to medzi Obľúbené príspevky,ktoré by potom nemusel hľadať zas v téme ale našiel by si to pri profile svojom napríklad..Čo vy nato?
audiotrack napísal:to si tak zaťažený na niektorý príspevok že ho potrebuješ čítať aspoň raz každý deň? niektoré návrhy sú už fakt krepé
Nepochopil si asi Napríklad vo vtipoch..niekedy sa tam objaví fakt cool vtip a keď si naň spomeniem tak ho hľadať je už umenie..totiež obrázkové vtipy...Hlavne v tej sekcii Vtipy by mi to bolo nápomocné..
btw: nepovedal som že ho budem čítať každý deň..to už je tvoja domnienka..
hojko napísal:zarobenie17: Tu to mas - nazov ranku (pocet prispevkov), obrazky si uz domyslis...:
Novice (1)
Amateur (10)
Light Expert (35)
Medium Expert (80)
Expert (140)
Light Star (200)
Medium Star (300)
Star (500)
Light Professional (700)
Medium Professional (1000)
Professional (1300)
King (1600)
Guru wannabe (2000)
Guru (2500)
Addict (3000)
Hardcore addict (5000)
Redeemer (10000)
diky
a nebolo by dobre aj to, ze by sa sem dal ten mod "ranking(.php)". Tam by bola tabulka so vsetkym... Obrazok, nazov, pocet prispevkov...
Soviet: Vedla casu a datumu prispevku mas malu ikonku a to je odkaz na dany prispevok. Klikni si na to a potom si to pridaj do prehliadaca do zaloziek alebo si odpis linku a uloz do nejakeho suboru s linkami. Dalsia moznost je, ze si tie vtipy budes zapisovat (ako ja).
hojko napísal:Soviet: Vedla casu a datumu prispevku mas malu ikonku a to je odkaz na dany prispevok. Klikni si na to a potom si to pridaj do prehliadaca do zaloziek alebo si odpis linku a uloz do nejakeho suboru s linkami. Dalsia moznost je, ze si tie vtipy budes zapisovat (ako ja).
Aháá..díki..to mi ako tak pomôže ma to takto nenapadlo
Hulkm napísal:vyjadril by sa niekto pls???tiez si myslem ze je to celkom uzitocne a urychli to hladanie a prehlad na fore
No ja osobne som proti. Totiz abecedne zoradenie sa uplatni v temach, kde je jasny nazov - cize nazov hry, filmu, serialu...to by tu platilo tak pre sekciu kultura a hry. Inak sa vela nazvov tem zacina na Ako..., Co..., Ake..., atd, cize zoradenie velmi nepomoze.
Mám taký zvláštny návrh... Keďže je tu veľa starších téma nových užívateľov, mohli by sa staršie témy vymazať, lebo keď niekto otvorí tému, väčšinou už existuje a je tam všetko podstatné spomenuté.
Aby to bolo fér, počet príspevkov a založených tém by sa nikomu nezmenil, len by sa tu dalo viac písať...