zevraj 29 naj serial tak uvidime ako sa mu bude darit...
Big Bang Theory [spoilers]
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Big Bang Theory [spoilers]
co hovorite ne tento sitcom je to aspon pre mna velmi podobne ako IT CROWD ale tu nejde o PC ale o fyziku a z niektorych viet vazne nemozem
http://www.csfd.cz/film/234260-big-bang-theory-the/
-
Robbie42
Light Professional
Podla mna su to uplne odlisne typy serialov, teda ich humor je uplne odlisny, ten v BBT je ovela viac zvycajny a dostupny humor
Urovnovo su podla mna porovnatelne, Big Bang Theory ma vzdy potesi, aj ked sa na to netesim ako na HIMYM napriklad, vzdy je to prijemna pauza
Na csfd som dal 4/5
//mimochodom to jeden komentár velmi dobre vystihol : "IT Crowd má lepší postavy, ale Big Bang je vtipnější. Lépe řečeno, vtipy nemaj takový kalibr jako ajťáci, ale jejich víc."
//mimochodom to jeden komentár velmi dobre vystihol : "IT Crowd má lepší postavy, ale Big Bang je vtipnější. Lépe řečeno, vtipy nemaj takový kalibr jako ajťáci, ale jejich víc."
-
MP4-27
Guru wannabe
mno ved hej preto je onieco lepsie IT v rebrickuRobbie42 napísal:Podla mna su to uplne odlisne typy serialov, teda ich humor je uplne odlisny, ten v BBT je ovela viac zvycajny a dostupny humorUrovnovo su podla mna porovnatelne, Big Bang Theory ma vzdy potesi, aj ked sa na to netesim ako na HIMYM napriklad, vzdy je to prijemna pauza
Na csfd som dal 4/5
-
Hossa1881
Medium Professional
Re: Big Bang Theory
hmm a it crowd je 15. http://www.csfd.cz/film/224203-particka ... crowd-the/MP4-23 napísal: zevraj 29 naj serial tak uvidime ako sa mu bude darit...
BBT som este nevydel ale kamarati mi vraveli co videli oba, ze v BBT je viac vtipkov ale IT crowd ich ma menej ale su ovela lepsie...
ja som videl iba IT crowd a je to pecka, ked kuknem BBt dopisem moje poznatky
tak dlho som vahal ci zalozim tuto temu az ma niekto predbehol
BBT je sice vyborny serial (u mna medzi 5 naj), ale na IT sa veru nechyta...aj ked niektore postavy su dost porovnatelne (napr Holowitz a Moss)...
k tym vtipom...su sice castejsie, ale o dost slabsie ako v IT, ale niektore su fakt podarene - napr v prvom diely ked vybehla ta baba zo sprchy, vsetci s otvorenymi hubami a do toho Holowitz: "Anchanté mademoiselle!!!"
//najlepsie v IT bolo aj tak:
"Look normal!"
"Look more normal"
"Be relaxed!"
na tom sa rehocem vzdy jak blazon ked si na to spomeniem...
mala ukazka - zacina to cca 1:30
BBT je sice vyborny serial (u mna medzi 5 naj), ale na IT sa veru nechyta...aj ked niektore postavy su dost porovnatelne (napr Holowitz a Moss)...
k tym vtipom...su sice castejsie, ale o dost slabsie ako v IT, ale niektore su fakt podarene - napr v prvom diely ked vybehla ta baba zo sprchy, vsetci s otvorenymi hubami a do toho Holowitz: "Anchanté mademoiselle!!!"
//najlepsie v IT bolo aj tak:
"Look normal!"
"Look more normal"
"Be relaxed!"
na tom sa rehocem vzdy jak blazon ked si na to spomeniem...
mala ukazka - zacina to cca 1:30
-
MP4-27
Guru wannabe
tak mas pravdu na Hello IT, have you tried turning it off and on again? sa nechyta skoro nic ale tak uz zaciatok BBT bol dobryk tym vtipom...su sice castejsie, ale o dost slabsie ako v IT, ale niektore su fakt podarene - napr v prvom diely ked vybehla ta baba zo sprchy, vsetci s otvorenymi hubami a do toho Holowitz: "Anchanté mademoiselle!!!"
Mi chau ale to je britsky humor ktory je dost odlisny od americkeho uz len vid Monthy Pythons flying cirkus atd. , ale podla prijemne osviezujuci serial na Sheldona nikto nemami-chau napísal:Osobne, s mi viac pozdavalo IT. Dovolim si tvrdit, ze sa da jasne rozoznat, kde sa ktory serial tocil. Niet nad britsky humor. Ale zo serialov tohto typu u mna jednoznacne vyhrava Black Books.
podla mna je to uplne super serial,rada ho pozeram a vzdy sa tesim ked uz ho idem pozriet:) a strasne sa mi paci ta pesnicka na zaciatku:) taka melodicka...no a herci su super,aj ten namet,ze o vede a tak..cele sa mi to paci...
som si spomenula ked mali maskarny ci co a ten jeden z nich bol za dopplerov efekt a nikto nevedel co to je ci zebra abo co:D
Tak z tejto časti som nemoholToy M@ch!n3 napísal:17 cast ma dnes skoro zabilaked Sheldon hovoril po cinsky nemalo chybu
At zije beton
TBBT je pre mňa obrovským prekvapením. Pozrel som prvú časť a po nej polku série na posedenie. Herecké obsadenie je super (najmä sexi Kaley Cuoco
Ale najlepší na seriály je Sheldon - keď som pozeral diel, v ktorom bol chorý, som myslel, že po kompe hodím ovládač.
V ankete som zatiaľ nehlasoval - it crowd som nevidel, ale mám to nachystané
akurat som si cez pozrel prve tri diely z druhej serie a je to to iste ako prva seria..jednoznacne najlepsia scenka zatial - I'm Batman!
skoro take dobre ako v prvej serii Anchanté mademoiselle! alebo z tou hlaskou, ako tam bola Scheldonova sestra a Howard hovori Scheldonovi, ze sa ospravedlnuje, ze ide neskoro, Scheldon sa ho spyta, ze ako moze ist neskoro ked ho vobec necakal.."to tak byva vzdy..ludia ma nikdy necakaju a zrazu.. BAM! Howard Wolowitz..."
skoro take dobre ako v prvej serii Anchanté mademoiselle! alebo z tou hlaskou, ako tam bola Scheldonova sestra a Howard hovori Scheldonovi, ze sa ospravedlnuje, ze ide neskoro, Scheldon sa ho spyta, ze ako moze ist neskoro ked ho vobec necakal.."to tak byva vzdy..ludia ma nikdy necakaju a zrazu.. BAM! Howard Wolowitz..."