Ktorý mod/admin sa vam najviac NEpáči
-
mastermind
VIP
heh ze prisny. nie aby si bol rad, ze som ta este nesupol do basy za ten spam, ale este tu drzkuj. no nic, aspon budem vediet ku komu nemam byt az taky zhovievavy nabuduceHacket napísal:veľa z vás je fakt neobjektívnych ale asi máte osobné skúsenosti.ja som hlasoval za masterminda.je až príliš prísny-zbytočne
Tu ide o to že ty si všade prvý a ani poriadne nedáš priestor iným moderátorom.a mohla by mať každá sekcia jedného moderátoramastermind napísal:heh ze prisny. nie aby si bol rad, ze som ta este nesupol do basy za ten spam, ale este tu drzkuj. no nic, aspon budem vediet ku komu nemam byt az taky zhovievavy nabuduce
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
xivo
Light Professional
Zahlasoval som a ked som si prechadzal starsie prispevky som sa tiez nasiel.
Ale nevadi ten 1x to bolo odomna riadne OT (sry kobal, mal som 17 a prekvital som pubertou)
Teraz to odomna schytal t0m4s3 a myslim ze pravom pretoze mi pride niekedy az moc prisny. Zase na druhej strane si ho vážim ako admina ktorý toho v oblasti IT dost ovlada (Keď Boh rozdával rozum ITčkárom ty si bol asi v rade niekoľko X
) ale spravil som kompromis. Na druhom mieste hojko ... a na tretie už nemám koho dať.
Ale nevadi ten 1x to bolo odomna riadne OT (sry kobal, mal som 17 a prekvital som pubertou)
Teraz to odomna schytal t0m4s3 a myslim ze pravom pretoze mi pride niekedy az moc prisny. Zase na druhej strane si ho vážim ako admina ktorý toho v oblasti IT dost ovlada (Keď Boh rozdával rozum ITčkárom ty si bol asi v rade niekoľko X
-
will.i.am
Darca
Este ked tu bola povolena erotika, dost som sa zabaval na tych infantilnostiach... ale niekedy sa tam dali rozobrat zaujimave veci a vadilo mi, ze erytrocyt bol dost proti tomu vsetkemu a ked sa to cele zrusilo svojim sposobom vyhral.. mozno to je len moj subjektivny nazor...
inak osobny problem s nim nemam...
tomase je niekedy otravny a aj ked mame obcas vymenu nazorov, myslim ze je to spravny clovek a da sa s nim vyjst...
inak osobny problem s nim nemam...
tomase je niekedy otravny a aj ked mame obcas vymenu nazorov, myslim ze je to spravny clovek a da sa s nim vyjst...
-
erytrocyt
VIP
Gothar: To že sa erotika zmenila nie je môj nápad. Ja som si to nevymyslel. Vymysleli to páni z Adsence, Hojko dal premazať tú časť fóra, premazal som ju, dal som pravidlo a dnes je to tak ako to je.
A čo sa týka toho, že ťa občas nahnevám. No a?
A svoj hlas som dal Masťovi. Nie preto, žeby sa mi nepáčil, práve že je to jeden z najlepších moderátorov. Ale niekedy je až príliš formálny, tak preto
A čo sa týka toho, že ťa občas nahnevám. No a?
A svoj hlas som dal Masťovi. Nie preto, žeby sa mi nepáčil, práve že je to jeden z najlepších moderátorov. Ale niekedy je až príliš formálny, tak preto
-
Hotwire
Addict
vsetci ste vpohode okrem masterminda...nanho mi ani nestoji za to hladat vhodne vyrazy
. zvysnym modom drzim palce, robite so dobre
/2 mastermind: nespominam si zeby som ti pisal PM, mozno aj hej co ja viem....ja narazam na to ze si nespravodlivy lebo v teme kde vsetci spamovali, aj hojko apod si dal do basy len 2 ludi.
/2 mastermind: nespominam si zeby som ti pisal PM, mozno aj hej co ja viem....ja narazam na to ze si nespravodlivy lebo v teme kde vsetci spamovali, aj hojko apod si dal do basy len 2 ludi.