Čo máte najviac radi a neradi?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mám rád: svojich rodičov,starých rodičov a brata, školu, priateľov, svoje auto, Vangelis, rozumné dievčatá, svoju prácu, Máj, teplú kávu, prechádzku jesennou prírodou, malé lokálne vláčiky /810,812/ , po dlhej dobe návrat domov, Vysoké Tatry a ľudí ktorí, mi môžu dať niečo pozitívne...
Nemám rád: ľudí, ktorí potrebujú pomoc, ale odmietajú ju, ľudí=na jazyku med, na srdci jed, ak musím ráno vstávať, občas školu, svoje auto keď chce papať:) , faktúry, kávu so soľou=občas sa mi to ráno stane, a ľudí nechápavých, neustúpčivých a nekompromisných za akýchkoľvek okolností.
Z duše neznášam: čľapkanicu keď schádza sneh a občas sám seba...
Nemám rád: ľudí, ktorí potrebujú pomoc, ale odmietajú ju, ľudí=na jazyku med, na srdci jed, ak musím ráno vstávať, občas školu, svoje auto keď chce papať:) , faktúry, kávu so soľou=občas sa mi to ráno stane, a ľudí nechápavých, neustúpčivých a nekompromisných za akýchkoľvek okolností.
Z duše neznášam: čľapkanicu keď schádza sneh a občas sám seba...
-
pinacolada
Guru wannabe
mam rad:seba,spanok,jedlo,rodinu(especially sister),peniaze,dobru hudbu a umenie,pohodu,klud,dobru naladu,priatelov
neznasam:panovacnych,namyslenych,hlupych,teplych,ne-v-pohode ludi,
ciganov,nazi skinheadov,narkomanov,postriekane steny,male deti,matematiku,hip hop,moju susedu pitchu a francuzke romaticke filmy
(su nahodne usporiadane)
neznasam:panovacnych,namyslenych,hlupych,teplych,ne-v-pohode ludi,
ciganov,nazi skinheadov,narkomanov,postriekane steny,male deti,matematiku,hip hop,moju susedu pitchu a francuzke romaticke filmy
(su nahodne usporiadane)
-
last_knight
Light Professional
-
in your world
Light Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nenávidím stagnáciu, z toho vyplýva, že na opačnej strane je progres...
Mám rád slobodnú nerozhodnosť všade tam, kde sa tlačí jednoznačné riešenie...
Nech je to akákoľvek činnosť, myšlienkový prúd...
Takisto mám rád všetky možnosti, ktoré mi ponúka abstraktné myslenie a hranie sa s myšlienkami... nemám rád chudobu pojmu a stiesnenú konformitu...
Pochopiteľne, kdesi na vrchole stojí rodina a činnosti, ktoré obľubujem (a vždy sa môžu meniť)... ale zároveň musí nasledovať niečo, čo ma nenechá a nedovolí mi upadať vo všeobecne...
Mám rád slobodnú nerozhodnosť všade tam, kde sa tlačí jednoznačné riešenie...
Nech je to akákoľvek činnosť, myšlienkový prúd...
Takisto mám rád všetky možnosti, ktoré mi ponúka abstraktné myslenie a hranie sa s myšlienkami... nemám rád chudobu pojmu a stiesnenú konformitu...
Pochopiteľne, kdesi na vrchole stojí rodina a činnosti, ktoré obľubujem (a vždy sa môžu meniť)... ale zároveň musí nasledovať niečo, čo ma nenechá a nedovolí mi upadať vo všeobecne...
-
Designer
Light Professional
Mam rad : okrem rodiny , dobrych ludi , dobre jedlo , sport , peniaze , luxus - (ktory nemam
) , dievcata , PC , uprimnost , grafiku , pivo , hudbu , film , relax - ked mi je dobre som rad . etc
Nemam rad : debilov , falosnych ludi co ta maju na salame ale prilezu len ked nieco chcu , chamtivost , pretvarku , sebectvo , spenat , "gangstrov" co si myslia ze su pani a mozu hybat svetom a pritom si kazdy mysli o nich svoje a nic v zivote nedokazu , nemam rad ked sa snazim nieco niekomu vysvetlit ze je to tak a mam pravdu ale on si neda povedat , a aj tak pride na moje , a potom ze "mal si pravdu" , omg .... Nemam rad nasich "drahocenych" spoluobcanov v kezmarku , ktory spinia , smradia ,robia bordel , ohrozuju inych - a ze rasizmus , nj , treba si domysliet co je to za rasu ...
Nemam rad : debilov , falosnych ludi co ta maju na salame ale prilezu len ked nieco chcu , chamtivost , pretvarku , sebectvo , spenat , "gangstrov" co si myslia ze su pani a mozu hybat svetom a pritom si kazdy mysli o nich svoje a nic v zivote nedokazu , nemam rad ked sa snazim nieco niekomu vysvetlit ze je to tak a mam pravdu ale on si neda povedat , a aj tak pride na moje , a potom ze "mal si pravdu" , omg .... Nemam rad nasich "drahocenych" spoluobcanov v kezmarku , ktory spinia , smradia ,robia bordel , ohrozuju inych - a ze rasizmus , nj , treba si domysliet co je to za rasu ...
-
Rammer
Light Professional
Mam rad ludi mne blizkych, zabavu, smiech, uprimnost, rozvaznost, spanie, krasne pocasie, film a ine druhy umenia, prirodu, bicykel, kofolku a biliard, prazdniny...
Neznasam pokrytectvo, aroganciu, prekrucanie predchadzajucich tvrdeni, hlupost, zeny typu "od pipika k pipiku", dalej, zvuk budika, borovicku, kapustu, niekedy plynutie casu, skarede pocasie...
Neznasam pokrytectvo, aroganciu, prekrucanie predchadzajucich tvrdeni, hlupost, zeny typu "od pipika k pipiku", dalej, zvuk budika, borovicku, kapustu, niekedy plynutie casu, skarede pocasie...