Sušené Kvety..

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Sušené Kvety..

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Sušíte si doma kvety, ktoré ste dostali?.. pretože včera mi mamka vravela, že sušené kvety vysielajú nejakú negatívnu energiu.. a preto by sa sušiť nemali.. to mi vlastne povedala po tom, ako uvidela uschnutú ružu od priateľky.. ja neviem, čo si o tom mám myslieť.. a teraz mi schne ďalšia v izbe.. :D počuli ste o tejto povere niekto niečo?.. alebo ich v kľude môžem sušiť ďalej?.. :) díky za odpovede.. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nepočula som nič o zlej energii. Jedine ti na to sadá prach, ale to na všetky veci okolo. :) Ja som kedysi tiež sušila kvety a nevidím na tom nič zlé...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby si mal veriť každej takej povere.. :)

Inak podľa mňa na Teba bude skôr vplývať pozitívna energia.. pretože pri pohľade na ten sušený kvet hneď si spomenieš na osôbku, od ktorej si ho dostal............

;)
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

keď ma to ešte zaujímalo myslím, že som počul, že vo feng shui sa hovorí čosi také, že sušené alebo schnúce či mŕtve kvety nie sú moc dobré...s tými druhými dvomi sa dá súhlasiť, ale tak sušené kvety ak pripomínajú niečo pozitívne asi sotva môžu vysielať nejakú negatívnu energiu...iba ak by človek uveril tým poverám.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Určite to vychádza z Feng shui. V rámci neho nie sú suché kvety vhodným doplnkom domácnosti. Predstavujú vyhasnutý život a stelesňujú negatívnu energiu. Rovnako ako rastliny, ktoré sú napadnuté nejakým parazitom alebo majú obschnuté listy.
Takže z tohto pohľadu by sa suché kvety v domácnosti skladovať nemali.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Zuzkazuzka.. stelesňujú, alebo vydávajú zo seba zlú energiu.. pretože si myslím, že je to rozdiel.. :) pretože ak len stelesňujú, tak pre mňa to neplatí.. lebo som ich dostal od milej osoby.. ale ak vydávajú, tak to bohviečo nie je.. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No obávam sa, že niečo na tom pravdy bude.
Napísať odpoveď