SpeedFan je maličký program, ale keď máš rozťahaný nejaký 4GB torrent, tak to by som počas defragmentácie vypol.. a potom pokračoval..
ako casto defragmentovat?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ludia mala otazocka - existuje nejaky program, ktory by vedel defragmentovat len urcity adresar s jeho podadresarmi? tj napr. mam disk C: na ktorom mam aj filmy, ktore je samozrejme nezmysel defragmentovat, su to velke subory a dlho by to trvalo, naviac chudak disk...
ale systemu by urcite pomohlo k rychlosti, keby systemove subory neboli fragmentovane
ale systemu by urcite pomohlo k rychlosti, keby systemove subory neboli fragmentovane
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm to prve s tymi zlozkami.. tusim som to videl v O&O lenze ted nwm
k tomu druhemu.. O&O defrag dokaze defragmentovat aj systemove subory..
a to tak ze defragmentuje po restarte PC.. v podstate nabieha Windows a potom v modrej obrazovke defragmentuje C:\
a teraz ked nejsu zamknute systemove subory tak aj tie da dokopy..
musis si nastavit casovanie pre defragmentaciu pri bootovani a potom restartovat PC a zdefragmentuje..
inak niekedy som mal problem ze som mal C:\ stale zfragmentovany na 48%.. ani defrag po restarte nesiel.. stale 48%... tak som vypol obnovenie systemu.. a voala.. vsetko bolo fragmentovane tym.. potom som zapol a v poho.. uz to nerobi
k tomu druhemu.. O&O defrag dokaze defragmentovat aj systemove subory..
a to tak ze defragmentuje po restarte PC.. v podstate nabieha Windows a potom v modrej obrazovke defragmentuje C:\
a teraz ked nejsu zamknute systemove subory tak aj tie da dokopy..
musis si nastavit casovanie pre defragmentaciu pri bootovani a potom restartovat PC a zdefragmentuje..
inak niekedy som mal problem ze som mal C:\ stale zfragmentovany na 48%.. ani defrag po restarte nesiel.. stale 48%... tak som vypol obnovenie systemu.. a voala.. vsetko bolo fragmentovane tym.. potom som zapol a v poho.. uz to nerobi