ako casto defragmentovat?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Môžu, ale tie súbory, ktoré sú používané inými programami, sa zvyčajne nezdefragmentujú. Čiže by som doporučil ich vypnúť. :)

SpeedFan je maličký program, ale keď máš rozťahaný nejaký 4GB torrent, tak to by som počas defragmentácie vypol.. a potom pokračoval.. ;)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ludia mala otazocka - existuje nejaky program, ktory by vedel defragmentovat len urcity adresar s jeho podadresarmi? tj napr. mam disk C: na ktorom mam aj filmy, ktore je samozrejme nezmysel defragmentovat, su to velke subory a dlho by to trvalo, naviac chudak disk...
ale systemu by urcite pomohlo k rychlosti, keby systemove subory neboli fragmentovane :idea:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hmm to prve s tymi zlozkami.. tusim som to videl v O&O lenze ted nwm

k tomu druhemu.. O&O defrag dokaze defragmentovat aj systemove subory..
a to tak ze defragmentuje po restarte PC.. v podstate nabieha Windows a potom v modrej obrazovke defragmentuje C:\
a teraz ked nejsu zamknute systemove subory tak aj tie da dokopy..

musis si nastavit casovanie pre defragmentaciu pri bootovani a potom restartovat PC a zdefragmentuje..

inak niekedy som mal problem ze som mal C:\ stale zfragmentovany na 48%.. ani defrag po restarte nesiel.. stale 48%... tak som vypol obnovenie systemu.. a voala.. vsetko bolo fragmentovane tym.. potom som zapol a v poho.. uz to nerobi
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

no ja mam na defragmentovanie systemovych suborov program PageDefrag, ten robi to, co si napisal, ze vykona svoju pracu pri starte systemu. OO defrag pouzivam, ale uz som dlho nedefragmentoval, to s tymi adresarmi tam musim pohladat, ked pises, ze by to tam niekde mohlo byt :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

chcem sa opytat, mam ten program O&O Defrag, aku defragmentaciu mam volit? najlepsie, ak mi to aj vyfotite...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

2Pacaveli napísal:chcem sa opytat, mam ten program O&O Defrag, aku defragmentaciu mam volit? najlepsie, ak mi to aj vyfotite...
podla miesta uplne staci.. ak nemas cas postaci aj skryty
Napísať odpoveď