velmi pekne dakujemzuzkazuzka napísal:Goodbye nurse - My only
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Kód: Vybrať všetko
http://uploaded.to/?id=mgpp0zno nikdo nic??prosiim...NA ORANGE.SK/HOKEJ JE VIDEO A TAM JE TA PESNICKA...luksiman napísal:ale ja hladam tu ze najlepsie hokejove kusky najdete na www.orange.sk/hokej
plz je to surnedakujeeem
Tipujem to na The Cult - Painted on my heartMaSterS napísal:caute, potrebujem surne najst nazov pesnikcy ktora ide vo filme 60seconds a tiez isla vo vcerajsom panelaku 15.5.08, je taka pomalsia, skusim este zistit presnejsi cas kedy tam sla...vdaka vsetkym ktory mi pomôzu (je to pre jednu holku) k+ to isti...
Ak nie, tak skus ukazky tu http://www.amazon.com/Gone-60-Seconds-V ... B00004TM2C
//Shamway: Superchick - One and lonely?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
-
lekoklatik
VIP
hi
hladam nazov skladby, nie je stara, je to dance/house vec, spieva to zenska, je to ladene trochu do latino, pocas refrenu hra klavir a baba spieva nieco ako "siente no me corazon", dalej je priblizny anglicky text : i give you my love, youre stealin my heart, but i wont let you go.. "
zatial som nic nenasiel, hravaju to aj na radiu SiTy.. diky
//jasneee, je to ono, dikyy
hmm, hlavne ze to mam v kompe
hladam nazov skladby, nie je stara, je to dance/house vec, spieva to zenska, je to ladene trochu do latino, pocas refrenu hra klavir a baba spieva nieco ako "siente no me corazon", dalej je priblizny anglicky text : i give you my love, youre stealin my heart, but i wont let you go.. "
zatial som nic nenasiel, hravaju to aj na radiu SiTy.. diky
//jasneee, je to ono, dikyy
hmm, hlavne ze to mam v kompe
-
susenejablko
Light Star
po dlhom case som dosiel na hojko...samozrejme s prosbou ze...
neviete ako sa vola pesnicka, tusim je od Safri duo a ma to taky text ze:
Heya ma ma ma...Heya ma ma maaaeeomaeee Heyamamama heeeeeyaaaa... (priblizne...)
a nie, nieje to Rednex-spirit of the hawk
vrela vdaka...keby sa dalo, tak odpovedzte prosim prrrrosim Spravou..dakujeem
neviete ako sa vola pesnicka, tusim je od Safri duo a ma to taky text ze:
Heya ma ma ma...Heya ma ma maaaeeomaeee Heyamamama heeeeeyaaaa... (priblizne...)
a nie, nieje to Rednex-spirit of the hawk
vrela vdaka...keby sa dalo, tak odpovedzte prosim prrrrosim Spravou..dakujeem
-
Kibo
Hardcore addict
nie je to Hey Magdalena? by safri duo

tak zuzkazuzka to asi rozluskla, ja som furt skulil po darude, bo som vedel, ze nieco na d, aj klip som mal v hlave a pozri ho
take nieco aj je?Tomasito napísal:Dj Bobo - Heyamama?
tak zuzkazuzka to asi rozluskla, ja som furt skulil po darude, bo som vedel, ze nieco na d, aj klip som mal v hlave a pozri ho
Dj Bobo - Heyamama?
// Kibo, kammaraade... v casoch ked som sa este nemusel zatazovat holenim, kedze nebolo co holit, vies ake hitovky nakladal Dj Bobo? Pcha, kostuj ukazku : D
// Kibo, kammaraade... v casoch ked som sa este nemusel zatazovat holenim, kedze nebolo co holit, vies ake hitovky nakladal Dj Bobo? Pcha, kostuj ukazku : D